AI CHATGPT SMED. PALANKA: Dodeljene nove kvote palanačkim naprednjacima!

AI CHATGPT SMED. PALANKA:
Dodeljene nove kvote palanačkim naprednjacima!

Iako su prvobitne nerealne kvote za kontramiting 26. maja, tekuće godine, u zbiru išle i do 4.000 trupersa, izgleda da će centrala biti zadovoljna i sa 2.000 jedinki ili 50-ak truperBUSića, a da će motivacione brojke s početka meseca ostati samo ono što im je i bila svrha - da budu motivacione.

Elem, ChatGPT im ne da mira, pa će biti i nekih ispravki, a koje vam taksativno i prenosimo.

1. Šerif od AZOVanju - Ćosa se obavezuje, da mu bar 40% trupersa bude burdzokratskog ideološkog opredeljenja.

2. Vlaji iz Rataratoševa se dopušta da koaliciju Paja, Maja i Gaja piše na sebe, bez obzira kom Mesnom odboru pripadali.

3. Admiralu nasukanog broda JKP "Otrovod" kvota se uvećava 10%, zbog bahatog korišćenja taga (daljinski upravljač) za rampu na parkingu opštinske zgrade.

- dodatak 1: i još 10% da mu se doda na kvotu zbog ne baš transparentnog, ali vidljivog trošenja novca sa namenskog računa za plate, dok mu je primarni račun blokiran.

- dodatak 2: i još 5% da mu se doda kao kazna, jer je radnike preduzeća pisao na sebe, otimajući ih od predsednika M.O. "Donji malograđani", gde ti radnici žive i gde su upisani kao članovi.

4. Zbog vernosti stranci na lokalu i ratnih zasluga tokom unutarnaprednjačkog rata, Baćkomiru Katalončiću iz M.O. "Katalonija", umanjuje se kvota za 10%.

- dodatak 3: istovremeno se kažnjava sa dodatnih 10% na zadatu kvotu, jer previše piše poruke i telefonira.

5. Raci Malom Samuraju iz M.O. "Centralni malograđani" se ne usvaja predlog da se u truperBUSićima pušta isključivo Baja Mali Knindža i uslovno se kažnjava time da mu se kvota uveća za 5% ukoliko ne povede Pančevku Bogdanku, a ukoliko je povede, da mu se kvota umanji za 5%.

6. M.O. "NESAM-ovci" se kažnjava sa dodatnih 10% na postojeću kvotu, zbog nekontrolisanih istupa Zoke 9-ke na sastanku Mesnog odbora.

7. Prihvata se žalba Mister Vajta iz M.O. "Urušena čaršija".

Obrazloženje: Mister Vajt se žalio i decidno odbio nagradno umanjenje kvote za zasluge u unutarstranačkom ratu od 20%, navodeći da bi time dao loš primer drugima. 

8. VAŽI ZA SVE MESNE ODBORE: Niko ne može sebi da pripiše Toplikusa, jer po spisku iz Izvršnog odbora nije član stranke, a svako ko to pokuša biće kažnjen sa dodatnih 50% na zadatu kvotu!

- dodatak 4: ko se slika s Grobljoljubom Burdzelenskim, odgovaraće disciplinski!

ChatGPT: End


Serbia Tudej

Ataman pita...