AZOVANJŠTALCI UDARILI NA DIZNIJEVOG JUNAKA: OPŠTINSKI ODBOR NIKADA NIJE PREDLOŽIO BURDZELENSKOG!

AZOVANJŠTALCI UDARILI NA DIZNIJEVOG JUNAKA:
OPŠTINSKI ODBOR NIKADA NIJE PREDLOŽIO BURDZELENSKOG!

Elementarna pismenost i zdrav razum podrazumevaju, da pre nego što se pozoveš na neki dokument ili citiraš, pažljivo pročitaš šta u istom piše.

Elem, član statuta SNS-a, a na koji se pozivaju AZOVanjštalci - što je najurnebesnije isti objavljuju javno, jasno "kaže" da kandidata za Narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije mora i može, naglašavamo MORA I MOŽE, da predloži ISKLJUČIVO Opštinski odbor, a ne da se do kandidature dolazi mračnim, podzemnim i po statutu nelegitimnim putem.

I ne, to nije prvi put da Burdzelenski to radi.

Istu ujdurmu je sproveo i kada se učlanio u SNS - PROTIVNO STAVU OPŠTINSKOG ODBORA i opet mračnim, podzemnim i po statutu nelegitimnim putem.

Istu ujdurmu je sproveo i kada je instalirao Januza u JKP "Palanka 2020" - PROTIVNO STAVU OPŠTINSKOG ODBORA i opet mračnim, podzemnim i po statutu nelegitimnim putem.

Istu ujdurmu je sproveo i kada je sabotirao lokalnu listu SNS-a - PROTIVNO STAVU OPŠTINSKOG ODBORA i opet mračnim, podzemnim i po statutu nelegitimnim putem.

Istu ujdurmu je sproveo i kada je organizovao AZOVanjštalske internet i INTERrent teroriste - PROTIVNO STAVU OPŠTINSKOG ODBORA i opet mračnim, podzemnim i po statutu nelegitimnim putem.

Istu ujdurmu je sproveo i kada je na profilima AZOVanjštalaca uspostavio saradnju sa opozicionim odbornicima i aktivistima - PROTIVNO STAVU OPŠTINSKOG ODBORA i opet mračnim, podzemnim i po statutu nelegitimnim putem.

Zbog svega navedenog, biće u prilici da uživa u đakonijama kompromitovanog skupštinskog restorana, ali neće predstavljati nikoga iz palanačke opštine, jer protiv sebe ima svih 17 seoskih Mesnih odbora i sva 4 gradska, uključujući i matični u Azanji, gde je nedavno smenjen poverenik - Bojan Nikosavić.

Što se tiče nepiSNSmenih AZOVanjštalaca, slobodno neka nastave da pišu protiv sebe i Burdzelenskog, jer postaju sve smešniji kako se bliži rasplet, a davljenicima u moru laži i izmišljotina je očigledno ušla voda u uši, čim sebi dopuštaju da im promaknu detalji u dokumentima koja objavljuju.

Serbia Tudej