AZOVANJŠTALSKI RIJALITI: SUTRA BOMBA, PREKSUTRA ATOMSKA, AL' MALO JUČE!

AZOVANJŠTALSKI RIJALITI:
SUTRA BOMBA, PREKSUTRA ATOMSKA, AL' MALO JUČE!

Nakon potpunog političkog i militarističkog kraha na terenu, Burdzelenskom su ostali samo tzv. Fejsbuk-mediji, gde promoviše svoj AZOVanjštalski džihad, uz pomoć recikliranih BOTića nekadašnjeg internet tima SNS-a.

Tj. ostao mu je samo rijaliti u kojem targetira Palančane na dnevnom nivou, koristeći senzacionalistički rečnik i tumačenja na ivici zdravog razuma.

Uprkos pokušajima, da plasiranjem lažnih informacija generiše nekakve sukobe unutar vladajuće većine, za sada mu se sve izjalovilo.

Čekajte, pa zar ne bi trebalo to da radi opozicija, a ne potencijalni Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije? 

A ne, opozicija je zauzela legitimnu ulogu posmatrača, smeška se iz prikrajka, te eventualno preko nekih svojih predstavnika podržava rijaliti Burdzelenskog, kako bi srušila i njega, a i vladajuću većinu.

No, i tu ima razlika, jer nemaju baš svi stomak za praćenje tog bljutavog rijalitija.

No, da citiramo jednog od opozicionara koji prate taj rijaliti:

"Šta mene briga za Burzu!? Meni je SNS kriv za sve i navijam da se raspadnu na svim nivoima. Nego šta, nego da ću da podržim! Neka se unište međusobno."

S druge strane, aktivisti bliski vlasti imaju nešto drugačiji pristup:

"Znaš, nije ono toliko loše. Bar će Burdza propisno da se obruka za sva vremena. Neka narod vidi kakav je. Sve mi to printskrinujemo i šaljemo gde treba, a naročito ono gde ga podržava opozicija i gde sarađuje sa njima."

Posebno nam je bilo zanimljivo i viđenje jednog od ozbiljnijih opozicionara, koji prati dešavanja i na višim nivoima:

"Vidi, gore se oni krše ozbiljno, jer su redosled na poslaničkoj listi odredili planirajući da će dobiti mnogo više mandata, pa su neki koji bi ih adekvatno reprezentovali u Skupštini ostali ispod crte. Jedini način da to isprave je da pojedinci kao Burza podnesu ostavke na poslanički mandat i verujem da rade na tome. Drugi scenario, koji je verovatno i realniji, jeste da isprovociraju naše u opoziciji da ne verifikuju mandate i da se ide na nove izbore. U tom slučaju, a s obzirom na najnovija dešavanja u Opštinskom odboru, Burza definitivno ne bi bio ponovo na njihovoj poslaničkoj listi, već neko pismeniji i za njihova merila - reprezentativniji."

Naš redakcijski stav o tom opskurnom rijalitiju emitovanom iz AZOVanjštala je od starta jasan - ogavno, bljutavo, nečasno, sumanuto, beskrupulozno; naročito zbog mizogenih i seksističkih ispada, targetiranja žena, targetiranja porodica, roditelja, dece itd.

Da su samo objavljivali dokumenta, bez vulgarnih komentara i tumačenja, postigli bi svakako više.

Elem, rijaliti se nastavlja, dosta toga je već raskrinkano kao neistinito, ali kad već žele da se brukaju, zašto da ih ne podržimo u tom njihovom AZOVanjštalskom džihadu i pohodu ka ludačkom horizontu, gde ih čeka litica preko koje će ih prevesti Burdzelenski, pa pravo u ambis svih njihovih nerealnih ambicija. 

 Serbia Tudej