BURDZELENSKI SE SVETI KLETVAMA: Samo još erupciju vulkana nam nije prizvao!

BURDZELENSKI SE SVETI KLETVAMA:
Samo još erupciju vulkana nam nije prizvao!

Sem zle kobi i mračnih sila koje decenijama zrače iz zamka strašnog grofa Delovođe (palanačka Baba Roga), od 26. jula, 1817., znači skoro 205 godina, Smederevsku Palanku urniše i AZOVanjska sekta kumoubica, ideoloških prevaranata i špekulanata.

Ta sekta u samoj AZOVanji nikada nije brojala više od 400 ljudi - bar toliko glasova je Burdzelenski uvek obećavao i servirao Radoslavu Milojičiću - Titu, iako je i sam Kenan bio svestan da zbog njih gubi u svim ostalim selima i u samom gradu više hiljada glasova.

No, Kenan je platio kaznu za svoju lakovernost još 2017., kada ga je Burdzelenski izdao čuvenim bugarskim manevrom "nož u leđa", napustivši žutaće, te tada i kreće operacija zbudzavanja neiskusnih naprednjaka lokalno.

Neki teoretičari, a verovatno i lošiji poznavaoci istorije, smatraju da je Kenan lično osmislio nekakav lucidni plan, po kojem bi uvalio naprednjacima Burdzelenskog da ih rovari iznutra, ali za tu teoriju zavere ne postoje nikakvi dokazi, niti sa ovog aspekta deluje moguće.

Iako nismo upoznati sa vradžbinama i mračnim ritualima AZOVanjske sekte, ono što je vidljivo je da slave svaku prirodnu katastrofu koja snađe Palančane, kao da su je sami prizvali, bez obzira da li se radi o boleščinama, sušama, poplavama, zemljotresima ili sličnom.

Čitajući ono što pišu po opskurnim profilima neinstitucionalizovanih psihijatrijskih bolesnika, možemo zaključiti i da oni najsrdačnije priželjkuju vulkansku erupciju ili da nas proguta grotlo ključajuće sumporne vode ispod Palanačkog Kiseljaka.

Verovatno bi tada bili nasrećniji, a njihove kletve uslišene, ma kojoj mračnoj sili se oni molili.

Ono što je do nas je da se molimo Bogu, da lokalni naprednjaci budu istrajni u svojoj specijalnoj političkoj operaciji deburdzizacije AZOVanje i da se nosimo sa svim prirodnim katastrofama koje su nam sektaši od Burdzelenskog prizvali, jer za poslednjih 205 godina nismo skupili snage za konačni obračun sa njima.

I da, to što AZOVanjski okultizam ima pristalice i saveznike na stranim teritorijama, vrhunac je njihovog beščašća i zlog nasleđa.

Video Burdzelenski da njegov kolega Zelenski angažuje strane plaćenike, pa ajd' i on!?

Bolesno!

Neinstitucionalizovano!


Serbia Tudej