BURDZELENSKI U PANICI: AZOVANJŠTALCI SE BRUKAJU, PA BRIŠU SOPSTVENE OBJAVE!

BURDZELENSKI U PANICI:
AZOVANJŠTALCI SE BRUKAJU, PA BRIŠU SOPSTVENE OBJAVE!

Da li ih neko dezinformiše i dezaviše ili su samo skloni izmišljotinama koje ni pas s maslom ne bi pojeo, uglavnom u svom procesu sazrevanja već prave kardinalne greške, te su prinuđeni da brišu čak i ono što jedino sami sebi "lajkuju".

No ostavimo li prošlu noć iza nas i sve podvedemo pod fleksovanje pripitog čoveka, ispostavilo se da koga god AZOVanjštalci napadnu, ubrzo biva unapređen.

Tako je danas osvanula vest, da je Sima Kazablanka (Radoslav Simić) imenovan za direktora regionalne jedinice JP "Pošte Srbije", a koja je izmeštena iz Smedereva u Požarevac, što bi značilo da nije smenjen - kako su se AZOVanjštalci poradovali, već da je napredovao i to prilično napredno.

Sličan rasplet se očekuje i u "ED Elektromorava" - Smederevska Palanka, pošto su se svi pokušaji AZOVanjštalca da smene Petra Milića sa mesta rukovodioca elektrodistributivnog centra izjalovili, a "diplomatske" aktivnosti Burdzelenskog u tom pravcu svele na prostačko širenje lažnih vesti u cilju zastrašivanja.

Uzimajući u obzir aktivnosti druge strane, a koju smo mogli da vidimo i u prestoničkim medijima, očigledno je da lokalno rukovodstvo, kao i ljudi sa lokala koji se kandiduju za više funkcije i rukovodeća mesta, imaju punu političku podršku iz vrha stranke, a prvenstveno od predsednika Izvršnog odbora SNS-a - Darka Glišića.

Da li sve to ljuti AZOVanjštalce? Svakako - da.

Da li vam je onda jasno i otkud onakvi izlivi mržnje i motivi za izmišljotine?

A, pa čekajte, nismo ni stigli do sednice.

Tek na sednici, 24. juna ih očekuje razvlašćivanje po dubini.

Serbia Tudej