BURDZOKRATIJO, IZ PAKLA SI IZAŠLA: Podmukli napadi na dr Milana Matejića ne prestaju.

BURDZOKRATIJO, IZ PAKLA SI IZAŠLA:
Podmukli napadi na dr Milana Matejića ne prestaju.

Tragom čaršijske priče o načinu na koji su AZOVanjštalski BOTići došli u posed dokumenata koja objavljuju, i pritom ne mislimo na sve ono što stoji na Portalu javnih nabavki, već na lične podatake koje NEZAKONITO iznose u javnost, došli smo do šokantnih saznanja.

Naime, krajem aprila, nekih dve nedelje pre konstitutivne sednice, Burdzelenski je pokušao da ZLOUPOTREBI funkciju odlazećeg zamenika predsednika Skupštine i pribavi podatke o imovini roditelja dr Milana Matejića, pod izgovorom da mu nije jasno kako su porodičnu kuću priključili na mrežu gasovoda, jer on sumnja da im objekti nisu legalizovani.

Opštinski službenici su ga u tome sprečili, uputivši ga firmu koja se bavi uvođenjem gasa na teritoriji opštine Smederevska Palanka, ali u strahu od osvete Burdzelenskog, nisu su se nikome požalili do same konstitutivne sednice.

Sve ovo nam je potvrdio i lično dr Milan Matejić, koji je takođe bio šokiran takvim podmuklim pokušajima Burdzelenskog, ne zalazeći u zakonitost istih.

Inače, da je išta od imovine dr Milana Matejića ili njegovih roditelja nelegalizovano, verovatno bi to odavno bilo objavljeno na opskurnim profilima AZOVanjštalskih BOTića.

Elem, poštovani građani Smederevske Palanke, to vam je burdzokratija!

Ucene, nezakonito pribavljanje ličnih podataka, objavljivanje istih, zloupotrebe, šizofreno tumačenje dokumenata, targetiranje, mizoginija, seksizam, zalaženje ljudima u porodice i porodične odnose, a i sabotiranje svega na lokalu, što nije u njihovom interesu.

Napadi na dr Milana Matejića ne spadaju u domen politike, već zavisti, jer se radi o nekompromitovanom čoveku, izuzetnih ljudskih kvaliteta sa besprekornom ličnom i profesionalnom biografijom.

Kuvari jednostavnih jela, kompromitovani na lokalnom nivou skoro 30 godina po raznoraznim strankama, pokretima i udruženjima, nemaju šta da traže u bilo kakvoj političkoj utakmici sa ljudima kao što je dr Milan Matejić i toga su i više negoli svesni.

Još jednom želimo da pružimo punu podršku dr Milanu Matejiću i želimo mu da istraje u borbi sa ovim sistemskim zlom, kao što je i obećao.

Serbia Tudej