DEBURDZIZACIJA - DAN 10.: SVAČIM IZAZVAN KRIPTO-INTERVJU

DEBURDZIZACIJA - DAN 10.:
SVAČIM IZAZVAN KRIPTO-INTERVJU

______________________________________________________________________________________________________________________

Gospodine Pavloviću, možete li nam za početak reći...

Za početak hoću odmah da kažem, da u moje vreme ovoga nije bilo. Kada me je kandidovao Opštinski odbor za Narodnog poslanika, nisu mi trebali nikakvi lažni profili, niti napadi na stranačke kolege i njihove porodice, kako bih sebe promovisao.

Polako, doći ćemo i do...

Nema šta da dolazimo do nečega! Sram ih bilo! Udružili se tamo sa opozicijom, pa udri po lokalnom Opštinskom odboru, a za sve ono što su postigli, mogu da zahvale isključivo tom istom Opštinskom odboru.

Da, ali...

Nema tu "ali"! Kakvo "ali"!? Onakav bezobrazluk, prostakluk i primitivizam nije viđen lokalno. Žao mi je samo naših sestara i majki, a i ostalih sugrađanki koje moraju da čitaju one vulgarne objave. Je l' to način? Pitam Vas ja: je l' to način?

Čekajte, da mi pitamo nešto Vas. Dakle,...

Šta da me pitate? Da me pitate za njihova bolesna tumačenja javno objavljenih dokumenata ili insinuacije o seksualnoj orijentaciji porodičnih ljudi? Mislite li da ću da Vam odgovorim na te gluposti? Naravno da neću, jer ne želim da se spuštam na taj njihov nepristojni nivo. Neka haluciniraju koliko god žele.

Ali, gospodine Pavloviću, javnost...

Javnost sve zna! Javnost je i glasala shodno saznanjima koje ima. Zato su i podbacili na izborima na svojim biračkim mestima, a ono najšizofrenije u svemu je i to što su i sami sebe sabotirali, ne bi li naneli štetu Opštinskom odboru.

Mislite na rezultate u...

Da, mislim na rezultate u Azanji ili kako ih vaš medij naziva - AZOVanji. Nema opravdanja za onako loš rezultat i neće to moći da opravdaju ni sa čim.

Vi u tome vidite razloge za...

Nisu to samo razlozi, već ozbiljni motivi za napade. Baš birače u Azanji zanima situacija u JKP "Vodovod", da bi proverili one njihove besmislice. Ne, sigurno birača u Azanji zanimaju radovi na Trgu kulture ili uređenje pešačkog ostrva koje bi trebalo da bude lice opštine za svakog ko dolazi iz pravca Velike Plane.

Sada ste već sarkastični. Građani su zaista zainteresovani...

Naravno da su zainteresovani da imaju vode na česmama, pristojnu putnu infrastrukturu, što bolje zdravstvene usluge, zadovoljavajuće komunalne usluge, daće Bog i još nekog investitora i sve ono za šta smo se borili i izborili prethodnih godina. I borićemo se još, uprkos tim unutrašnjim sabotažama i napadima od strane onih čije nas ambicije samo koštaju već 30 godina, a nemaju nikakve rezultate, sem što su zaduživali opštinu.

Konkretno mislite na gospodina...

Tačno, baš na njega mislim! Obrukao se na izborima, sa svima se posvađao i zamerio, niko mu se više i ne javlja na ulici, pa mu je sad stranka kriva!? I koga će on da reprezentuje? Koga? Samo sebe, jer je potpuno otuđen od građana. Žao mi je samo što Opštinski odbor nije prepoznao taj oportunizam ranije.

A da jeste prepoznali, šta biste...

Kako "šta"!? Momentalno isključenje iz stranke i razvlašćivanje po dubini. Takvi pojedinci ne zaslužuju da odlučuju o bilo čemu. Aman ljudi, pa taj je uspeo da gurne i čistu manifestaciju kao što je Azanska pogačijada u blokadu!? Eno vam sve u Registru dužnika u prinudnoj naplati. Je l' to normalno Vama?

Dobro. I kako sad planirate da sve to ispravite?

Nije dobro! A da se ispravi mora. Prvi korak je konstituisanje lokalne Skupštine. Deo koji se tiče pripremnih radnji i analize, ne bih da iznosim u javnost, ali mogu Vam reći, da će svi koji saučestvuju u napadima na Opštinski odbor odgovarati disciplinski pred stranačkim organima. Da, svakako će biti i smena, kako direktora, tako i pojedinaca na vitalnim pozicijama gde se donose odluke.

Ovo već zvuči kao pretnja. Nije to baš primereno za...

Šta nije primereno? Zar da dopustimo da nas gaze, a mi da ćutimo? Zar da dopustimo da građani ispaštaju zato što smo mi u nekom trenutku pogrešno procenili i kadrirali loše? Eto, prihvatiću deo krivice za to. Nismo smeli da dopustimo da takvi ljudi priđu stranci.

Sada već zvučite kao predsednik Vučić. Samo najavljujete da ćete kazniti pojedince, a bez ikakvih garancija da će...

Živi bili, pa videli. Sve što je do mene i u mojoj moći, biće sprovedeno.

Hvala Vam na ovome. Pozdravljamo Vas u nadi, da ćete se opet odazvati i odgovoriti na sva ona pitanja koja nismo stigli danas da obradimo.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Serbia Tudej