DEBURDZIZACIJA - DAN 13.: NE PODRŽAVAMO MIZOGINIJU I RASISTIČKE ISPADE - O (O)GREBANOM ASFALTU SE MOŽE

DEBURDZIZACIJA - DAN 13.:
NE PODRŽAVAMO MIZOGINIJU I RASISTIČKE ISPADE - O (O)GREBANOM ASFALTU SE MOŽE

Već smo upozoravali da AZOVanjštalski BOTići mogu isprovocirati neželjene reakcije sugrađana koje danima targetiraju.

Objavljivanje dokumenata, pa čak i nebulozna tumačenja, ma kome bila u interesu, donekle mogu biti prihvatljiva, ali zadiranje u porodice - decu, roditelje ili u nesrećne sudbine egzistencionalno ucenjenih pojedinaca, zaista je neprimereno.

Pošto smo i mi bili meta takvih napada, uz montirane poruke, lažne konstrukcije, uvrede na račun invaliditeta i raznoraznih bolesnih izmišljotina vezanih za nekakvu korupciju (sve lako proveljivo), osećamo se pozvanim da prepoznamo uzroke, ali ne i da opravdavamo posledice. To ne bi bilo fer, niti primereno. 

Uz sve razumevanje besa sugrađana koji su danima targetirani, manje ili više slično kao i mi, smatramo humanim, da se ogradimo od bilo kakve osvetničke mizoginije ili rasizma na koje nam je sinoć ukazano i prosleđeno kao protivudar ili odgovor na ljigavost AZOVanjštalskih BOTića.

Ne, to nije način!

Ne spuštati se na njihov nivo je naša preporuka svima.

Uvereni smo da druga strana, tj. zvanično i pobednička unutar SNS-a, ima dovoljno argumenata, dokaza, pa i pristupa dokumentima koje mogu da koriste protiv AZOVanjštalaca i da nema potrebe za bilo kakvim nekonvencionalnim oružjem.

Eto, to oko grebanog asfalta - može.

Može nešto i oko JKP "Palanka 2020" (ex JKP "Groblje).

A šta fali i da se iznese i nešto oko Kovačice? ...ma gde bila.

Može nešto i oko finansiranja medija, pa da se vidi i ko je tu ljut i zašto.

Čekajte, a je l' problem da se u javnost iznese zašto su neki precrtani sa odborničke liste ili kako je neko došao do poslaničkog mandata, a da nema podršku niti opštinskog, niti bilo kog mesnog odbora?

Često se ovih dana pominje i sufinansiranje sporta.

Odlično!

Dajte onda da vidimo kako je to Burdzelenski kadrirao u AZOVanjskom fudbalskom klubu, koliko je sredstava utrošio i zašto više od klubova koji se takmiče u istom rangu, iako je to protivzakonito.

Neko je pominjao i manje javne radove, koji vrednosno izbegavaju svaku eventualnu kontrolu. Dajte i to! Gde su ugovori?

Ma zašto da se ne iznesu i detalji sukoba Burdzelenskog sa većinom direktora javnih preduzeća i ustanova, jer je svuda vršio pritiske?

Ništa ne bi bilo toliko strašno da se iznese i neki kafanski ceh plaćen sa opštinskog računa. Čisto da se malo raskrinkaju te kafanske kancelarije Burdzelenskog.

Ukoliko su te pomenute žene pod mobingom ili na bilo koji drugi način ponižavane i ucenjivane, dajte da im se pomogne, a ne da se odmah srlja u mizoginiju i rasizam iz revanšističkih pobuda.

Budite ljudi, ako već AZOVanjštalci to nisu.

Serbia Tudej

(u prilogu vam dajemo na uvid primere kako se treba boriti protiv AZOVanjštalaca)