DIGITALNI PROTIVU ANALOGNOG: PODRŠKA I LEGITIMITET U BROJKAMA UPOREDNO.

DIGITALNI PROTIVU ANALOGNOG:
PODRŠKA I LEGITIMITET U BROJKAMA UPOREDNO.

Unutarstranačko nadmetanje nekada može da bude zanimljivije, pa i zdravije od međustranačkog, pogotovo za sve one koji rezultate sagledavaju realno.

No, političare najbolje ocenjuju građani u sredinama u kojima žive.

Koliko god se mi ne slagali sa autokratskom ideologijom SNS-a i diskutabilnim kadriranjem koje im danas zadaje muke, za razliku od opskurnih profila neinstitucionalizovanih psihijatrijskih bolesnika, umemo da čitamo proste brojke i procente.

Po tim prostim brojevima i procentima, odlazeći predsednik građana s naprednom pameću (u V.D. statusu) - Aleksandar Vučić, nije pogrešio što je svoj novi mandat predsednika republike započeo zakletvom pred "Digitalnim", umesto pred "Analognim" Nardonim poslanikom.

Uostalom, nije on nimalo naivan, pa da ne zna ko je, gde i koliko ugledan, a i ko je avet prošlosti, a ko reprezent novijih generacija u politici.

Još jednom ćemo naglasiti, da je u odnosu na prošle lokalne izbore, SNS u Azanji izgubio preko 500 glasova, a ako se prisetimo i ujdurme sa "samobrišućom" olovkom i nenormalno velikim brojem nevažećih listića, broj izgubljenih glasova bi išao i do 1.000.

Ko je odgovoran za tako drastičan pad popularnosti vladajuće stranke u Azanji neka naprednjaci analiziraju kojom god metodom žele, ali uvek će doći do istog analognog imena - BURDZELENSKI!

Za razliku od "Analognog", "Digitalni" Narodni poslanik je uprkos privremenom dvogodišnjem odsustvu iz svog matičnog Mesnog i Opštinskog odbora, zbog obaveza u prestonici, obezbedio čak i rast biračkog tela, kako u aposlutnim brojkama tako i u procentima.

I da, to "neko gore" vidi i primećuje, kao što "neko gore", samo na svetovnim visinama, vidi i sve ono što rade AZOVanjštalski BOTići ne bi li maskirali ono što je iz tih brojeva i procenata očigledno.

Elem, i dalje nismo dobili odgovor koga će tačno predstavljati potencijalni Narodni poslanik burdzokratske provicijencije, jer ga nije kandidovao matični Opštinski odbor, ali s obzirom na sva odlaganja konstituisanja Narodne skupštine Republike Srbije, možda to neće ni biti toliko bitno, jer po svemu sudeći Skupština će biti konstituisana tek da bi bila u istom danu i raspuštena; mada je i dalje aktivan i scenario sa novim izborima na jesen, tj. da više od 1/3 Narodnih poslanika ne verifikuje mandat, a simim tim konstitutivne sednice neće ni biti.

Nadamo se da će neko u narednim danima obavestiti javnost i informisati nas kako tačno planiraju da reše krizu sa nekonstituisanom Skupštinom.

Serbia Tudej