DOM ZDRAVLJA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: DVA NOVA SANITETSKA VOZILA

DOM ZDRAVLJA U SMEDEREVSKOJ PALANCI:
DVA NOVA SANITETSKA VOZILA

Za sve ono što su istrpeli ovih dana od AZOVanjštalskih BOTića zaposleni u Domu zdravlja i direktor dr Milan Matejić zaslužili su i sanitetski helikopter, a ne samo dva nova sanitetska vozila.

U ime ili ispred Vlade Srbije i Ministarstva zdravlja vozila su im isporučili predstavnici lokalnog rukovodstva, na čelu sa predsednikom opštine Nikolom Vučenom.

Ko je to pokušao da sabotira i sa kakvim bolesnim namerama, saznaće se u narednom periodu, jer napadi na tu ustanovu definitivno nisu bili slučajni.

Razumljivo nam je da se drugi gradovi i opštine bave Smederevskom Palankom u pohvalnom smislu ili kako bi popravili sopstvene lokalne sredine učeći od boljih, ali da iz nečasnih pobuda, zavisti ili ličnih interesa, napadaju i sabotiraju sve što mogu, zaista je neprimereno.

Još neprimerenije je to, što im u svemu tome pomažu i ovdašnji "kvislinzi".

Neka im svima služi na čast ono što rade!

Zaposlenima u palanačkom Domu zdravlja želimo da što manje koriste nova vozila, da nam građani budu što zdraviji, ali i da ih ne štede kada su zdravlje i ljudski životi ugroženi.

Direktoru Dr Milanu Matejiću želimo da i dalje bude uspešan, da ne posustaje uprskos svim napadima i da sve čini što je u njegovoj moći, kako bi unapredio primarnu zdravstvenu zaštitu u Smederevskoj Palanci.

Serbia Tudej