DRŽ’ SE, PALANKO, BURDZELENSKI OPET ZAPOŠLJAVA! I ko zna gde bi nam bio kraj, a da nije tako blizu!

DRŽ’ SE, PALANKO, BURDZELENSKI OPET ZAPOŠLJAVA!
I ko zna gde bi nam bio kraj, a da nije tako blizu!

Zaista smo mislili da se neko šali sa nama ili da žele da nam uvale ovu vest zarad nekakvog senzаcionalizma. Međutim, istina je.

Zapošljavao u JKP "Mikulja", pa firma propala, te zapošljavao u Opštinskoj turističkoj organizaciji, pa i ta "ustanova" propala i ugašena, pa zapošljavao i na njegovom "Izvirištu" (da zaista ga je tako nazvao) - nema ga, pa i u Zemljoradničkoj zadruzi "Azanja" gde je sem prevara sa nabavkama i više sudskih procesa vezanih za restituciju takođe rasprodavana i imovina. I da, veoma je pohvalno što imovinu zadruge izdaje kafedžijama i kockarnicama.

Ne, ne zaboravite ni istragu koja se vodi o malverzacijama u JKP "Palanka 2020" ili u JKP "Opštinska groblja", a ni istragu Agencije za borbu protiv korupcije vezanu za lokalni šahovski klub.


Ma nema gde nije umešan, a sve propalo ili je pod istragom zbog raznoraznih afera.

Šta je sledeće?

Sada bi ponovo partijski zapošljava i to po privatnim stranim firmama!?

Lokalni Opštinski odbor građana s naprednom pameću zvanično je bez komentara, a nezvanično kažu da je to isto kao kada bi predsednik palanačke civilizacije - Nikola Vučen zapošljavao u Zemljoradničkoj zadruzi "Azanja".

Uostalom, pitajte ga.

Možda zaista naš predsednik opštine ima ideje kako da u vremenima nestašice hrane uposli građane u zemljoradničkoj zadruzi kada već pančevački Narodni poslanik iz Azanje ni seosku zadrugu ne ume da vodi.

Uh, pa ne ume on ni "Azanjsku pogačijadu" da vodi. Eno, u finansijskoj blokadi je i to.

Joj, a tek na šta liče stranačke prostorije na autobuskoj stanici - zarasle u korov, pa se jedva i logo stranke vidi, zasebna je priča.


Serbia Tudej