IZBORI U SNS-u: Aleksa Vuković: "Analogni i Paja džabe sastančili sinoć!"

IZBORI U SNS-u:
Aleksa Vuković: "Analogni i Paja džabe sastančili sinoć!"

Iskreni da budemo, razočarani smo epilogom unutarstranačkih izbora u M.O.-u "Zamka grofa Delovođe" ("Centralni malograđani", palanački "Krug dvojke").

Od svih najava napredne javnosti, a vezano za sve potencijalne kandidature u tom odboru, ne bi VELIKO ništa.

Paparaco fotografije analognog odbornika i odbornika Paje, definitivno su bile ekseri koji su zakovali mrtvačke sanduke politički mrtvima, a ujedno je i sprečen i bilo kakav zombi-ustanak u tom Mesnom odboru.

I nikome nije jasno zašto bi neko nahuškao dr Mikicu ili Hitu, da pomenu i promovišu Burdzelenskog iz AZOVanjskog Mesnog odbora!? Je l' to dogovoreno na tom sinoćnjem sastanku analognog odbornika i odbornika Paje!? Je l' se zbog toga kandidat kulturne elite nije ni kandidovao?

Ama koji put da ponovimo, da svako pominjanje i promovisanje "Pančevca" Burdzelenskog obezbeđuje sigurnu pobedu upravo suprotnoj strani, kao i pominjanje bilo kakvih vanpalanačkih interesnih grupacija!?

Da li svesna sigurnog poraza ili iz revolta zbog lošeg prijema njene kampanje od vrata do pijace, ni Bogdanka Stevanović se nije kandidovala, a što je još šokantnije - nije se ni pojavila; i to nakon svih euforičnih pretnji ostalim protivkandidatima, pa i šaljivih pretnji upućenih našoj redakciji.

Što se tiče vanpalanačkih interesnih grupacija, očigledno su ih neki ozbiljno prevarili, lažno se hvaleći nekakvom podrškom u kriznim Mesnim odborima, jer se ni u jednom nisu kandidovali; i ne samo to, već su sebe doveli u poziciju da budu javno stigmatizovani kao najveći izdajnici palanačke civilizacije.

A "Pačja politička škola" - Gaja, Paja, Maja i Vlaja, ostade i bez uticaja Paje; nakon Maje; a ostaće i bez Vlaje, po svim najavama.

U zbiru, nakon današnje pobede, Nidžoslav sVučen ima već 55 elektora, tako da su još 34 u opticaju.

 

17. M.O. "KATALONSKA KOLONIJA" - 12

18. M.O. "RATARATOŠEVO" - 2

19. M.O. "MERMERAC" - 2

20. M.O. "DONJI MALOGRAĐANI" - 13

21. M.O. "BURDZOKRATSKA AZOVanja" - 5

 


Serbia Tudej