IZBORI U SNS-u: DEBURDZIZACIJA MRAMORCA!

IZBORI U SNS-u:
DEBURDZIZACIJA MRAMORCA!

Možda je Mesni odbor SNS-a u Mramorcu najmanji od svih na teritoriji opštine Velika Palanka, ali i oni su jasno iskazali odlučnost, da se u borbi protiv politički mrtvih hrabro suprotstave, pa makar im doprinos bio simboličan i na nivou goluba koji kapljicom vode u kljunu želi da ugasi požar.

Sa nova dva super-elektora, predsenik palanačke civilizacije i glavnokomandujući specijalne političke operacije "DEBURDZIZACIJA" - Nikolaj Pučen, došao je do ukupnog broja od čak 57 elektora u borbi prodiv ukro-burdzokrata i Grobljoljuba Burdzelenskog.

Kako će "Pančevac" Grobljoljub Burdzelenski opravdati 17 poraza u nizu svojim mentorima iz vanpalanačkih interesnih grupacija - zaista ne znamo, ali ono u šta smo sigurni je da će DEBURDZIZACIJA biti sprovedena temeljno i u svim Mesnim odborima, pa i u sva četiri koja su preostala.

Evo i spiska preostalih i broja elektora koji su u opticaju:

18. M.O. "DONJI MALOGRAĐANI" - 13
19. M.O. "KATALONSKA KOLONIJA" - 12
20. M.O. "RATARATOŠEVO" - 2

21. M.O. "BURDZOKRATSKA AZOVanja" - 5

 

Izvinjavamo se što danas kasnimo sa vestima vezanim za unutarnaprednjačke izbore, jer smo pratili događaje u Smederevskoj Plani, a koji su po svemu sudeći u direktnoj vezi sa unutarstranačkim izborima u SNS-u na teritoriji palanačke civilizacije.

Po pisanjima planjanskih portala, YouTube-ra i političkih aktivista, sumnja se na pokušaj reketiranja turskog investitora od strane vanplanjanskih interesnih grupacija, a koje se "slučajno" preklapaju i sa pomenutim vanpalanačkim interesnim grupacijama.

Svakako ćemo i dalje pratiti razvoj situacije u Smederevskoj Plani pod okupacijom. 


Do poslednjeg Burdze!


Serbia Tudej