IZBORI U SNS-u: Izborna skupština O.O. SNS-a u Smederevskoj Palanci

IZBORI U SNS-u:
Izborna skupština O.O. SNS-a u Smederevskoj Palanci

Sa ne baš neizvesnim epilogom, uprkos vatrenoj kampanji koja je u nekim momentima delovala i prilično napeto i ne baš časno - održana je Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci.
 
Funkciju predsednika Opštinskog odbora u narednom periodu će obavljati dosadašnji poverenik Nikola Vučen, dok će sekretar i potpredsednici biti birani na nekom od budućih sastanaka.
 
Nemamo informacija vezanih za izbore saveta Opštinskog odbora (Savet za zdravstvo, Pravni savet, Savet za privredu, Internet tim...), ali pretpostavljamo da će se i time baviti novoizabrani O.O. u narednom periodu.
 
Svakako da ima i nezadovoljnih, što se nije videlo na Izbornoj skupštini prvenstveno zbog izostanka delegata iz Mesnog odbora u Azanji, ali uz prisustvo elektora iz 20 odbora i jednoglasnim izjašnjavanjem 87 delegata, sve deluje prilično ubedljivo.
 
Izbornu skupštinu je upriličio i predsednik Izvršnog odbora SNS-a - Darko Glišić, uz koordinatore koji su delegirani za nadgledanje unutarstranačkih izbora i koordinatore kojima je poverena kontrola Opštinskog odbora.
 
Želimo im da ih rezultati ovih unutarstranačkih izbora ne opiju i da sve svoje frakcijaške nesuglasice što pre reše, u interesu ove napaćene opštine, kako bi jedinstvenije nastupali pred višim državnim instancama i obezbedili građanima boljitak - bilo direktnim investicijama, sredstvima po projektima ili putem pomoći iz republičke tekuće rezerve.
 
Takođe im ukazujemo na upozoravajuću činjenicu, da opozicija vreba iza ugla i diše im za vratom, te i da živimo u jako turbulentnim unutrašnjim i geopolitičkim okolnostima sa nepredvidivim raspletom.
 
Opuste li se ili dopuste li da im u odboru nadvladaju lične sujete, nerealne ambicije i afere, ne piše im se dobro, bez obzira na današnju slavljeničku i svečanu atmosferu.
 
Čestitamo izabranom predsedniku Opštinskog odbora i svim članovima istog.
 
 
Serbia Tudej

 

Ataman pita...