IZBORI U SNS-u: M.O. "DONJI MALOGRAĐANI" - KRUNISAN DIGITALNI KRALJ!

IZBORI U SNS-u:
M.O. "DONJI MALOGRAĐANI" - KRUNISAN DIGITALNI KRALJ!

U očekivano verbalno - incidentnoj atmosferi, pri čemu su se istakli preCednik palanačke civilizacije Nidžoslav sVučen, Ujnin, burzokratska pozorišna diva - Lepa Lena, Bilja Burdzina (poznatija kao Bojana Vuković) i burdzokratski štitonoša Eraković, svečano je krunisan digitalni odbornik, koji će od danas nositi titulu digitalnog kralja Mesnog odbora "Donji malograđani".

Incidentno je bilo i na vratima palate Donjih malograđana. Jedva su objasnili Mici - eks potpreCednici, da može da se kandiduje samo i isključivo na Katalonskoj koloniji protivu Baćkomira Katalončića, jer su stranke teritorijalno organizovane, a ona se vodi u Mesnom odboru "Katalonska kolonija", gde joj je i prebivalište. Očekuje se da Katalonskoj koloniji sedi u prvom redu, ukoliko se nije već umorila od političenja.

Do samog početka sastanka Mesnog odbora, na kojem su sprovedeni unutarstranački izbori u M.O.-u "Donji malograđani", nismo bili sigurni ko će se kandidovati, jer je više kandidata bilo u opticaju (Digitalni odbornik, oBranko sTupić, Nidžoslav sVučen, Srećko Vujović...), ali ono što je bilo izvesno, svi potencijalni kandidati bi imali podršku odlazećeg povereništva Opštinskog odbora SNS-a palanačke civilizacije, dok bi svaka druga frakcija mogla samo politički suicidno da srlja u konfrontaciju sa pomenutom većinom.

Takođe želimo da istaknemo, da su sinoćnji napadi na digitalnog odbornika jasno ukazivali na svu monstruoznost poražene strane, sem što su zombi-BOT profili više pomogli negoli što su odmogli krunisanju digitalnog kralja. Za onakav rečnik, laži, nepiSNSmenost da se pročita i razume jednostavan dokument, a i za sve ostalo čime su se bavili prethodnih dana, NEĆE GLASATI NIKO PRISTOJAN, niti bilo ko normalan. Čak i građani s naprednom pameću znaju da kukolj nema ukus žita, pa ga ispljunu kada im se podvali.


Rezultati glasanja:

ZA - 125

PROTIV - 7

UZDRŽANIH - 1

Digitalni krunisani kralj će delegirati čak 13 elektora (2 super-elektora i 11 prostih-elektora) za Izbornu skupštinu Opštinskog odbora SNS-a.

Proslava pobede digitalnog kralja održaće se verovatno na Maldivima, a ne na nepostojećem bazenu, kako su zombi-BOTići najavljivali. 

Situaciju vezanu za njegov status u JP "Pošte Srbije" ćemo istražiti, čisto da demistifikujemo još laži, a ne zato što nas posebno interesuje.

 

Preostali Mesni odbori:

19. M.O. "KATALONSKA KOLONIJA" - 13 elektora

20. M.O. "RATARATOŠEVO" - 2 elektora

21. M.O. "BURDZOKRATSKA AZOVanja" - 5 elektora
 
 
Serbia Tudej