IZBORI U SNS-u: Mesni odbor "Rataratoševo" - 2 super-elektora.

IZBORI U SNS-u:
Mesni odbor "Rataratoševo" - 2 super-elektora.

Kao što smo i najavili, a i nedeljama unapred očekivali, uprkos monstruoznim lažima i bolesnim konstrukcijama zombi-BOT profila pod komandom Grobljoljuba Burdzelenskog, pačja škola Paje, Gaje i Maje ostade bez Vlaje.

Al' nigde nema ni Raje!? To nam je jedino iznenađenje.

Izabrani predsednik Mesnog odbora "Rataratoševo" - Vladan Mišulić kao prvi super-elektor iz tog sela, nastaviće svoju borbu sa zlim opštinarima onako kako je to i jedino moguće - institucionalno, koristeći pun kapacitet svog odborničkog mandata.

Istrpeo je ogromne pritiske, pretnje, ucene, a čak se govorilo i o kidnapovanju pred jednu sednicu lokalnog parlamenta na kojoj se nije pojavio.

Suštinski je sve mogao da proguta; i vanpalanačke interesne grupacije i najurene koordinatore i lokalne vikare poražene frakcije SNS-a, ali Burdzelenskog - nikako. I da ne bude da je on jedini koji tu burdezelensku žabu ne može da proguta - ista je situacija u svim Mesnim odborima SNS-a palanačke civilizacije. Ko god pomene Burdzelenskog, sam sebe politički upokoji.

Piramidalno gledano, kada se bitka između visokih funkcionera SNS-a - Glišića i Malovića, spusti na lokal, sve se i svede na bitku između sVučena i Burdzelenskog, a očigledno je da je Glišić izabrao uglednijeg, ambicioznijeg i snažnijeg viteza, pa sVučen sada vodi 20 : 0; s tendencijom da ostvari i punu pobedu, tako što će poraziti Burdzelenskog i na njegovom domaćem terenu u AZOVanji.

A sve one najave; "pobede", hapšenja, teorije zavera, laži, fabrikovanje dokumenata i poruka, pozivanje na ovog ili onog; zaklinjanje u koordinatore, pa nagrđivanje istih; zaklinjanje u funkcionere SNS-a, pa optužuvanje da su i oni deo nekakve lokalne opštinske bande; zaklinjanje u narod, članove SNS-a, a onda da ne osvoje NITI JEDAN GLAS, niti da kandiduju bilo kog kandidata bilo gde i ostalo, zaista je bespredmetno i ismevati više.


Serbia Tudej