IZBORI U SNS-u: Naravno da nećemo odati one koji su hodali sa zombićima

IZBORI U SNS-u:
Naravno da nećemo odati one koji su hodali sa zombićima

Kada se unutarstranački izbori u SNS-u dignu na nivo kontraobaveštajnog rada, svakakve podmetačine su moguće. 

No, ne isključujemo mogućnost i da su se neki osvestili nakon što jedan po jedan Mesni odbor osvaja anti-zombi koalicija.

Jednostavno, nije duguročno isplativo biti na poraženoj strani, a pogotovo ne onima koji na bilo koji način zavise od vlasti.

Šta su tačno zombići pokušali u Maloj Plani i šta su slagali skin-vokerse (oni koji sa maskom zombića hodaju sa zombićima) ne želimo da iznosimo u javnost, jer je smehotresno i ponižavajuće za sve članove stranke građana sa naprednom pameću, ali očigledno je da nakon šest brutalnih poraza početna euforija opada i da će sve više biti onih koji bi da pregovaraju o amnestiji ili o statusu zaštićenog zombi-svedoka.

Ono za šta smo dobili sigurnu potvrdu se poklapa i sa onim u šta smo od starta sumnjali. Sve aktivnosti zombi-BOT profila povezane su sa jednim AZOVanjskim portalom i par SNS-omladinaca koji su ga vodili, potpomognuti od strane vanpalanačkih interesnih grupacija i od poražene frakcije SNS-a.

No, očigledno je da ni oni nisu baš toliko jedinstveni, a moguće je da su se neki i umorili ili zgadili i sami sebi.

Što se tiče današnjeg programa, bez obzira što se radi o dva manja Mesna odbora, očigledno je da će po dva delegata iz oba biti ljudi koji i nisu baš bili toliko naivni da se upuštaju u bilo kakve avanture sa zombićima. Bačinac i Mala Plana ne žele politički mrtve, niti Burdzelenskog, niti promotere prinudnih odborničkih ekskurzija po nekakvoj Kovačici, ma gde ista bila.

Da, jeste nam ukazno na nova dva zombi žarišta, ali ćemo takve informacije primiti s rezervom.

Uostalom, sutra ćemo definitivno saznati više, tako da bi svaka analiza bila trčanje pred rudu. Neka pred rudu trče oni, pa neka opet objavljuju pobede unapred, kao što su i do sada. Što više pobeda najave, brutalnije će biti poraženi. Zašto da im se uskrati to "zadovoljstvo"!?


 Serbia Tudej