IZBORI U SNS-u: Nedoumice šerifa Baćkomira Katalončića

IZBORI U SNS-u:
Nedoumice šerifa Baćkomira Katalončića

Drugi po veličini Mesni odbor SNS-a na teritoriji opštine Smederevska Palanka (M.O. "Katalonska kolonija"), već godinama uspešno vodi šerif Baćkomir Katalončić, uz konstantno uvećavanje broja članova zahvaljujući pozitivno-konkurentskom odnosu sa M.O.-om "Donji malograđani".

O tom takmičenju između dva najveća Mesna odbora smo već pisali, ali ono o čemu nismo, dobili smo kao kratku izjavu od šerifa Baćkomira Katalončića:

"Pokušali su da mi otmu članicu Micu, opštinsku eks-potpreCednicu! Ču'š, da mi otmu!? Što ne pokušaše da mi otmu neku manje uglednu članicu ili člana, nego baš nju? Je l' stasala politički za vreme mog šerifovanja i u mom Mesnom odboru? ...jeste. I šta sad oni 'oće? Da mi otmu gotov politički proizvod? E, ne može! U inat tim "Donjim malograđanima" danas će da sedi u prvom redu!"

Što se tiče samih izbora, pobednik se zna unapred, jer na Katalonskoj koloniji niko i nema kapacitet da se kandiduje protiv šerifa Baćkomira Katalončića. Poslednji ko je to pokušao daleke 2015. godine, proteran je u Italiju, a sa tih izbora je ostalo upamćeno da je Baćkomir učlanio preko 100 članova u danu (tada nije bilo moratorijuma na nova učlanjenja tokom izbornog procesa), kako bi zacementirao svoj izbor za šerifa.

Dakle, što se svih kladionica tiče, tip je "IZ KECA U KEC", sa velikim brojem golova. Niska je kvota, zato uložite više.

Prema našim saznanjima i Katalonska kolonija će delegirati 2 super-elektora i 11 prostih-elektora, identično kao i Donji malograđani.

Unapred čestitamo reizbor šerifu Katalonske kolonije, jednom od najbitnijih šrafova anti-zombi mašinerije, koja melje politički mrtve rezultatom 19 : 0.

Više informacija očekujemo večeras.


Serbia Tudej