IZBORI U SNS-u: OPISMENJAVANJE BURDZOKRATA - TEMELJNA DEBURDZIZACIJA!

IZBORI U SNS-u:
OPISMENJAVANJE BURDZOKRATA - TEMELJNA DEBURDZIZACIJA!

Iako u odgovoru Poslovnog i pravnog fakulteta "Union" jasno stoji da je digitalni odbornik ZAVRŠIO osnovne akademske studije kod njih i stekao zvanje DIPLOMIRANOG PRAVNIKA, samo neko elementarno nepiSNSmen može da iznese optužbu da je njegova diploma falsifikat, a evo i zašto:

Tragom senzacionalističkih objava na zombi-BOT profilima pod komandom Burdzelenskog, odlučili smo se da istražimo sve do kraja i javnosti prenesemo zaključke.

Kao prvo, smatramo da im je promakla činjenica (koja stoji u odgovoru "Uniona"), da je digitalni odbornik kod njih upisao TREĆU GODINU 2016. godine, a da je ispite preneo sa DRŽAVNOG fakulteta, što se uklapa i sa datumom diplomiranja - 18. septembar .2018 godine. Dakle, propustili su sintagmu "TREĆU GODINU".

Kao drugo, svoju elementarnu nepiSNSmenost iskazali su i nerazumevanjem termina "FALSIFIKAT", koji se odnosi na nešto lažno, fabrikovano - prepravljano, a to bi bar odlično trabalo da znaju, jer se uglavnom samo time i bave. Upitnost kvaliteta neke obrazovne ustanove nema veze sa falsifikovanjem, a ukoliko se smatraju dovoljno stručnim, slobodno neka ospore akreditaciju fakulteta pokretanjem adekvatnog postupka.

Treća stvar, a do koje smo došli DIREKTNIM pitanjem upućenim digitalnom odborniku možda је i najporažavajuća po njih. Digitalni odbornik je upisao i MASTER studije na državnom fakultetu podnoseći upravo diplomu koja je nepiSNSmenim zombi-BOT profilima sporna i već je položio nova dva ispita.

Iskreni da budemo, ideološki se ne slažemo sa autokratskim vrednostima koje trenutno promoviše digitalni odbornik, čak mu zameramo i dosta toga vezano za kvalitet međuljudskih odnosa u stranci građana sa naprednom pameću, ali pismenost mu ne osporavamo, kao ni ambicioznost koju iskazuje godinama.

Mladim ljudima, a pogotovo političarima koji se ostvare do svoje tridesete godine, teško da bi iko šta zamerio i bilo gde u svetu, jer predstavljaju bogatstvo svakog naroda, čak i kada greše. Za njih uvek postoji šansa da se poprave, doprinesu lokalnoj zajednici, pa i da ih jednog dana slavimo ukoliko zasluže.

S politički mrtvima i dotrajalima to nije slučaj, ma koliko bili agresivni i ujedali sve oko sebe.


Serbia Tudej

 

(prilog: odgovor Poslovnog i pravnog fakulteta "Union")