IZBORI U SNS-u: Ponovo smo dobili fotografije prostorija SNS-a u AZOVanji.

IZBORI U SNS-u:
Ponovo smo dobili fotografije prostorija SNS-a u AZOVanji.

Koliko nas sećanje služi, a video materijal dostupan na YouTube-u to i dokazuje, Burdzelenski je prelaskom u SNS zatekao prostorije stranke u funkcionalnom stanju, pa su se u istim održavale i neke proslave, a i koncerti, te svakako i sastanci.

Nismo sigurni kada su fotografije koje nam je poslao čitalac nastale, ali te prostorije danas liče na postapokaliptično svratište za skitnice ili kao javni toalet za one kojima se baš žuri. Sve razvaljeno, razlupano, "na izvol'te", a pod logoom SNS-a, koji i sam deluje da je malo "ukrivo". Sam prilaz obrasao u korov i više liči na zmijarnike ili stanište drugih reptila, negoli na okoliš stranke na vlasti. Stujomer razvaljen i otvoren, čak i deo koji ne bi smeo nikako da bude pristupačan korisnicima, a po svemu sudeći i struja je "isečena" objektu pod logoom Srpske napredne stranke. Vidljivi su i ostaci nekog šenlučenja, pardon - burdzovanja nekih mlađih generacija.

Ono što nas zanima je, da li ovaj "reprezentativni" objekat treba da pošalje nekakvu poruku AZOVanjcima ili predsedniku stranke i predsedniku države?

Naprimer poruku: "Evo kakvi smo domaćini!"

Ili poruku: "Gde se mi učlanimo, tu samo pustoš ostaje!"

Znam, reći ćete da Burdzelenski ima obaveze u prestonici kao pančevački poslanik i da se Niko Savić dislocirao, tj. relocirao se i da sada živi u Velikoj Palanci, ali šta ovo ostade iza njih?

Ovih dana će i u AZOVanji biti održani unutarstranački izbori, pa bi bilo idealno da se održe upravo u tom ambijentu i obavezno pod svećama, jer ko bi inače i smeo da priđe onom postapokaliptičnom strujomeru i "digne" sklopku!?

I da, najintresantnije je što i pod slabijim vetrom logo SNS-a iznad ulaza škripi, tako da sve izgleda još sablasnije i urnebesnije za svakog ko želi da priđe objektu.

 

Serbia Tudej

 

(prilog: fotografije SNS prostorija u AZOVanji)