IZBORI U SNS-u: Vikend iza nas...

IZBORI U SNS-u:
Vikend iza nas...

Iako se u samim rezultatima to ne vidi, sukob zaraćenih frakcija u lokalnoj franšizi vladajuće stranke se tek razbuktava, a strana koja gubi tvrdoglavo gura istu bljutavu priču.

Ukazivali smo im gde greše; počevši od samog pristupa kampanji i ogavnog rečnika kojim se služe, do kompromitovanih likova iz prošlosti koje promovišu, pa do svih lažnih najava, dokaza ili huliganskog navijanja po društvenim mrežama.

Uzaludno.

U sva četiri Mesna odbora, a u kojima su održani izbori, niti jedan član da se pobuni, da ustane, javno progovori ili da ponudi neke druge kandidate.

Da, neki će reći - u strahu su; plaše se da ne izgube posao ili da ne bi na bilo koji drugi način ugrozili egzistenciju, porodicu, rođake... prijatelje.

Opet drugi imaju drugačiju priču i non-stop ponavljaju kako je nekima onemogućeno da se kandiduju ili glasaju.

Ma je l'!?

...pa kakva je onda to pobednička stranka najhrabrijih i šta onda traže u istoj kada ih već niko (ama baš niko) neće!?

Čekajte, a čemu su se nadali? Da vređaju funkcionere, odbornike, članstvo; da im vređaju porodice, rodbinu, prijatelje, a da ih neko podrži!?

I kako to da konstantno najavljuju nekakve dokaze, dokumenta, hapšenja, procese, a da NITI JEDNU prijavu ne podnesu niti da bilo šta "opipljivo" ponude?

Jedno vreme su koristili opozicione aktiviste ili aktiviste udruženja koja nemaju veze sa SNS-om, ali i to je zamrlo, jer niko nije toliko lud da bude zlouptrebljavan i dalje u unutarstranačkom ratu. Ma zamislite samo tu smejuriju, da bilo ko iz vladajuće stranke huška opozicionare da prijavljuje vlast u korist jedne od zaraćenih frakcija!? Definitivno šizofreno i sumanuto, a i unapred osuđeno na propast.

Priznao im ovaj, priznao im onaj, a sve laž do laži, bez ikakvog priznanja uz montirane poruke od pre par godina, pisane u sasvim drugom kontekstu.


Polomiše se da se opravdaju i za aferu "Kovačica 2017", svesni i ko je bio predsednik opštine u vreme iste i ko je bio koordinator i ko je vodio lokalno povereništvo i na šta je sve to ličilo običnim građanima, a kamoli članstvu i poniženim odbornicima iz tog saziva.

Kleli su se i u Batu Gašića, aktuelne koordinatore, ljude iz vrha stranke, a sada udri i po njima!? Sad su im i oni krivi i saučesnici u nekakvoj zaveri!? Dokle ide to ludilo?

O odnosu prema "nežnijem" polu i sveukupnoj mizoginiji bespredmetno je više uopšte pisati, jer onakve gadosti ni pas s maslom ne bi pojeo, a kamoli u iste poverevao, a inače je i veoma "hrabro" vređati žene sa lažnih profila i oduvek "pitko".

Dobro je da se još i ne čude porazima na koje su sami sebe osudili, jer sa takvim aktivnostima samo bi neko krajnje bolestan očekivao bolji rezultat.

I samo neka nastave sa negativnom kampanjom, koju je inače Burdzelenski najavio dr Milanu Matejiću još pre godinu dana, pa će videti kako će proći kada bude trebalo nekoga da pomenu i u pozitivnom kontekstu, jer će upravo taj snositi posledice svega onoga što su posejali; kako rezultatski, tako i uopšteno.


Serbia Tudej