KLETVE BURDZELENSKOG PO STRANIM MEDIJIMA: KUVAR JEDNOSTAVNIH JELA (3. stepen) BI DA SMENI ELEKTROINŽINJERA!

KLETVE BURDZELENSKOG PO STRANIM MEDIJIMA:
KUVAR JEDNOSTAVNIH JELA (3. stepen) BI DA SMENI ELEKTROINŽINJERA!

Čudna je država Srbija, još čudniji politički život kod nas, a naročito su čudne nerealne ambicije pojedinaca.

...pa zamislite samo da li je moguće u bilo kojoj civilizovanoj državi da kuvar jednostavnih jela (3. stepen) ocenjuje rad elektroinžinjera!?

Potpuno šizofreno!

Elem, već u dva navrata, za sad bezuspešno, Burdzelenski pokušava da smeni rukovodioca elektrodistributivnog centra "ED Elektromorava" u Smederevskoj Palanci, a s obzirom da mu mentalitet (čitaj: burdzoglavost) ne dopušta ni da se postidi kada mu se oportunistički planovi izjalove, verovatno će pokušati i još koji put.

Zašto to radi?

Sigurno ne iz altruističkih pobuda, već samo da bi imao svoje ljude na ključnim pozicijama, kako bi ih ucenjivao i eventualno sebi obezbedio još prilika za neki lukrativni marifetluk.

Kako je on to zamislio?

Metode su prepoznatljive, jer je slično izveo i sa smenom direktora JKP "Opštinska groblja" u kovidnoj 2020-oj, kada je preko stranih i mračnih sila, bez ikakvog razloga ili obrazloženja, uprkos čuđenju svih lokalaca, na podmukao i prostački način, izveo isto, i postavio svog sužnjeg saradnika Januza, sa kojim sarađuje još iz vremena AZOVanjskog "Andergraunda" i švercovanja striptizeta iz Ukrajine i Rusije.

No, EPS nije malo lokalno preduzeće u kojem je takva ujdurma izvodljiva baš lako.

Ono što takođe bode oči u tekstu koji promovišu AZOVanjštalski BOTići je sintagma "biće smenjen", koja više zvuči kao pretnja, negoli kao vest.

Tu bi valjalo oceniti novinarski rad onoga ko je takav tekst objavio, ali ko zna, možda je Burdzelenski počeo da piše i kolumne ili je insistirao na već pomenutoj sintagmi.

Udaljimo li se za trenutak od pritisaka na rukovodioca elektrodistributivnog centra "ED Elektromorava", isti potpis možemo videti i kada su u pitanju drugi lokalni odbornici, poverenici Mesnih odbora, članovi Opštinskog odbora, direktori, kao i pritisci na sve ostale članove lokalnog SNS-a.

Ucene, zastrašivanje, pretnje otkazima iz javnih preduzeća i ustanova, pretnje smenama, fizičke pretnje, lične uvrede, uvrede na račun porodica, a i one morbidnije aktivnosti kao što je skrnavljenje dečijih grobova, sve su sa istim potpisom i iz iste kuhinje kuvara jednostavnih jela (3. stepen).

O samom Petru Miliću ne želimo da pišemo hvalospeve, pošto se radi o čoveku ostvarenom u svojoj profesiji i sa besprekornim obrazovanjem, uskostručnim za posao koji obavlja i to su neoborivi aksiomi.

I da, čovek je pozitivac, šaljive prirode, vickast, sa neobičnom vedrinom i bez ikakve mračne strane ili afere (izuzimajući lažnog investitora Ralfa Grunhajta).

Da li je politički ostvaren i da li razume politiku kakva se nameće u stranci građana sa naprednom pameću, diskutabilno je, ali po nama mu nedostaje oštrine i hrabrosti da se oglasi i razračuna sa svim tim ešalonima koji se prehranjuju na splačinjarskim jaslama od kuvara jednostavnih jela (3. stepen) - Burdzelenskog.

Na naša pitanja, vezana za reakcije lokalnih naprednjaka povodom svih dosadašnjih napada i pokušaja da se smeni Petar Milić sa mesta rukovodioca u "ED Elektromorava", nedvosmisleno nam je ukazano da od toga nema ništa i da će Opštinski odbor SNS-a preduzeti i radikalnije korake ne bi li ga zaštitili, što podrazumeva i proteste, a bude li neophodno i blokadu same zgrade "ED Elektromorava", uz podršku svih članova i zaposlenih u tom ogranku EPS-a.

Pratiocima i čitaocima dajemo slobodu da sami procene da li su lokalni naprednjaci zaista spremni čak i na takve radikalne poteze, ali ono što smo mi zaključili je da su jedinstveni i da Petar Milić može da bude spokojan, jer uživa i ugled i podršku u 17 seoskih i 4 gradska mesna odbora Srpske napredne stranke.

A nekako ga i obični ljudi gotive.

Serbia Tudej