KUSADAK - IZBORI U SNS-u: IZVRŠNI ODBOR: "Toplikus nije član stranke!"

KUSADAK - IZBORI U SNS-u:
IZVRŠNI ODBOR: "Toplikus nije član stranke!"

Višemesečno dezavuisanje javnosti od strane zombi-BOT profila pod komandom Burdzelenskog, a pojačano u prethodnih par nedelja, doseglo je vrhunac pričom o kandidaturi čoveka koji i nije član stranke (nema ga u bazi).

Sem fabrikovanih dokumenata, falsifikovanih prepiski pomoću svima dostupnih aplikacija, uz pregršt najogavnijih uvreda, laži, morbidnih konstrukcija, targetiranja i doksovanja (odavanje ličnih podataka) ljudi, bez imalo skrupula ili elementarne pristojnosti, najnebuloznija ideja im je svakako da iskoriste čoveka koji je željan osvete i na njega navuku gnev kako Palančana, tako i meštana sela Kusatka.

Mislite da nisu znali da Toplica Pintorović i nije član stranke?

Mislite li da nisu znali da je prisustvo izborima za predsednika Mesnog odbora uslovljeno članstvom u stranci i da spisak dostavlja direktno Izvršni odbor?

Znali su itekako!

No, praviti cirkus u interesu vanpalanačkih interesnih grupacija im je i bio cilj.

Sada se iz nekog mračnog ćoška podsmevaju i Toplici, a i svima onima koji su se navukli na priče o nekakvim budućim hapšenjima, apokaliptičnim konstrukcijama, pa i o nekakvom prevratu.

Da, to i jeste manir naprednjaka. Tako su se borili i protiv nekih drugih, kako se danas bore protiv svojih.

No, kao što se ništa nije obistinilo iz ovih njihovih skorašnjih najava, tako se nije obistinilo ni sve ono što su najavljivali u prošlosti, a neće ni u budućnosti, je jednostavno NE ZNAJU DA NE BUDU GADNI.

Mogu da potcenjuju i vređaju intelekt naroda, pa i svojih građana s naprednom pameću, ali to ne znači da će krajnji rezultati opravdati bilo šta od rijaliti kulture koju promovišu.

107 glasova u Kusatku "ZA", samo 1 "UZDRŽANI" glas i 0 (slovima: NULA) "PROTIV", jasan su pokazatelj i koliko su uticali na bilo šta svojim opskurnim delovanjem na društvenoj mreži FaceBook, sa sve svojih par profila koji jedini sami sebi i lajkuju te šizofrene gadosti.

PLAN VANPALANAČKIH INTERESNIH GRUPACIJA JE PROPAO!

Da, sada će da kukaju; kriv im je ovaj, kriv im je onaj.

Sami su krivi, jer su bljutavi.

I još jednom ću da izrazim žaljenje što su u sve uvukli Toplicu Pintorovića i iskoristili ga, iako nije ni član te stranke (nema ga u bazi).

Odbaciće ga kao poslednju krpu, verovatno će ga i okriviti za nešto; ali to su oni.

Lična poruka Toplici Pintoroviću: "Okani ih se - loši su to ljudi; i drži se dalje od političkog blata ubuduće. Neće te naprednjaci, ne daj da te iko gura u poniženje da te vraćaju s vrata."


Ataman zaGlibljanski
Serbia Tudej