NAPREDNI KARAMBOL! Predsednik M.O. "Centar" i odbornik SNS-a.

NAPREDNI KARAMBOL!
Predsednik M.O. "Centar" i odbornik SNS-a.

Podstaknuti jutrošnjim vestima vezanim za incident koji se sinoć dogodio u samom centru gradske opštine poslali smo upit ChatGPT-u, tj. fotografiju koja je javno dostupna, te smo dobili sledeći odgovor:

AI ChatGPT...

"Očigledno se radi o vozilu kojim je upravljalo lice pod teškom traumom; npr. ukoliko je skorije posećivao nekakav stranački kontramiting. U slučaju da je i na nekoj funkciji, to dovoljno govori o stranci koja angažuje takva lica i kakve vrednosti promoviše.

Nemam dovoljno podataka da bih procenio da li su birači te političke provenijencije svesni ičega i koga uopšte glasaju, ali s obzirom da su zaokruživali redni broj ispred liste na kojoj se nalazi lice sklono psihoaktivnim supstancama, upitno je i da li je to lice jedino sa problemom zavisnosti ili se udružio sa sebi sličnima.

Olakšavajuće okolnosti:

- može da se pozove na mogućnost da su mu kosovsko-albanski autoprevoznici sipali piće u drogu.

- može da se brani i time, da je to njegov način iskazivanja protesta protiv postupanja inspektora i tužilaca u slučaju "Jovanjica".

- takođe može da pomene, da se ugledao na stranačke kolege (čitaj: Vučićeve kumove), koji divljaju automobilima prestonicom (jedan sa Lamborginijem, a drugi sa Meklarenom)

- obavezno bi trebalo da istakne, da je pod ogromnim političkim pritiskom od strane vanpalanačkih interesnih grupacija, koje su mu bezuspešno sabotirale izbornu kampanju za predsednika Mesnog odbora "Centralni malograđani", kao i da još uvek ima strah nakon pokušaja otmice pred prošlogodišnju konstitutivnu sednicu.

- svakako bi trebalo da ubuduće nastupa pokajnički i da obeća da će konačno prihvatiti poziv odbornika Dejana Milivojevića - Lajke, a koji bi ga vodio na Zlatibor, gde bi se u uslovima prašnjavog vazduha i beton-prirode oporavio i rehabilitovao.

- uz sve pomenuto, ostaje dužan izvinjenja biračima Srpske napredne stranke, a naročito članovima Mesnog odbora "Centralni malograđani", jer su od njegovog izbora za predsednika bili prinuđeni da prate i slušaju drogirano lice (čitaj: lice pod uticajem psihoaktivnih supstanci).

- samu vožnju u kontra-smeru i karambol koji je izazvao nikako ne treba shvatiti kao njegovo kontriranje stranci, niti da mu pada na pamet bilo kakvo kontriranje politici predsednika Aleksandra Vučića, čak iako tako deluje dok je pod uticajem psihoaktvnih supstanci.

- svoju stranku moli i preklinje, a naročito izabranog predsednika Opštinskog odbora Nikolu Vučena, da od njega ne traže ostavke na sve stranačke funkcije i na odbornički mandat i da imaju razumevanja ukoliko mu se slični ili gori incidenti ponove.

- mlade savetuje da ne pokušavaju isto kod kuće, pa ni u svom mestu, već da to isto rade negde drugde, npr. u Pančevu ili Vršcu, a može i u Smederevskoj Plani ili Smederevu, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci ili bez.

...end of reaction!"

Toliko od ChatGPT-a.


Serbia Tudej