Pada dotrajali preŚednik! U dva dana oslobodiće se i Crna Gora i AZOVanja.

Pada dotrajali preŚednik!
U dva dana oslobodiće se i Crna Gora i AZOVanja.

... i sve znaju bolje od izabranih političara, pa u frakcijaškom ratu gube sa 20:0 na unutarstranačkim izborima; sve znaju bolje od lekara - verovatno se leče kod vidara; sve znaju bolje od profesora, iako sumanuto srljaju u neznanje, čak i kada je geografija za osnovce u pitanju; sve znaju bolje od novinara, al' dve-tri pismene prostoproširene rečenice ne mogu da sastave; znaju i o kulturi, a svi do jednog partijski zaposleni; sve znaju bolje i od sveštenika, pa ih pop Kifa najurio; sve znaju bolje i od policije, pa se zato valjda i kriju pod lažnim profilima od iste; sve znaju bolje i od tužilštva, al' nikako da išta prijave...

Ma sve znaju, al' ono što najbolje umeju je da lažu iz uskointeresnih pobuda.

I kome plasiraju to svoje "znanje"?

Onima koji su na ovaj ili onaj način zamerili vlastodršcima ili sličnima sebi - neostvarenim profesionalno ili politički.

Eno, tamo ima i nekih kojima su žutaćki kenanisti PARTIJSKI pozapošljavali sve po kući, a koji se se odmah nakon pada s vlasti Radoslava Milojičića - Kene konvertovali u naprednjake, pa su sad i veći Turci i od Turaka, čak i kada ih Turci neće.

I već preko 30 godina smo se nagledali takvih. Takvih koji misle da sve znaju. Takvih koji se dave u sopstvenoj zlobi, pa su im rijaliti rečnik, psovke i vulgarije uža specijalnost. Takvih koji skrnave grobove, pa se vade da je neko "slučajno" mlatarao trimerom po VEŠTAČKOJ TRAVI. Takvih koji šalju poruke "ovo je tek početak" kada iz sačekuše pretuku brata predsednika opštine. Takvih kojima je mizoginija reč koju su prekjuče naučili kada su spoznali sebe.

E, pa... došao im je kraj! Nema više!

Sad samo mogu da strepe od bar STOTINAK tužbi koje ih očekuju.

I neka u istorijskim knjigama ostane zapisano, da su Burdzelenski i Milo pali s vlasti u dva dana.

 

Serbia Tudej