RASKRINKAVANJE NEPISMENIH LAŽOVA: LAŽNA AFERA U VEZI RUŠENJA OSNOVNE ŠKOLE U MALOJ PLANI

RASKRINKAVANJE NEPISMENIH LAŽOVA:
LAŽNA AFERA U VEZI RUŠENJA OSNOVNE ŠKOLE U MALOJ PLANI

Kada smo se prvobitno u neformalnim razgovorima informisali o tzv. "aferi" rušenja Osnovne škole u Maloj plani, a koju su kao nekakvu medijsku bombu lansirali AZOVanjštalci, zaista nas je sve podsetilo na skandalozno rušenje Doma JNA, ali smo svemu pristupili oprezno, jer ako iko zna decenijama da manipuliše činjenicama, to svakako ume Burdzelenski i ekipa njegovih oportunista.

Jednostavnim upitom, a koji su AZOVanjštalski BOTići bili nepismeni da sastave, uz pozivanje na Zakon o dostupnosti informacija od javnog značaja, sve smo pribavili. Jeste malo potrajalo, ali je vredelo.

Kao prvo, razlozi za rušenje stare škole u Maloj Plani nemaju veze ni sa čim od onoga što oni insinuiraju, već se radi o tome da je objekat bio nebezbedan, nepovratno oštećen, a meštane je plašilo to da se deca i omladina ne okupljaju u istom, jer ih takva misteriozna i zapuštena mesta privlače.

Takođe je jako bitno, da čitav proces sa potpisivanjem peticije (AZOVanjštalci "slučajno zaboravili da pomenu) za rušenje škole datira još iz 2019. godine, jer su Maloplanjani bili uplašeni da se u taj objekat ne usele migranti sa Bliskog istoka ili domaće skitnice, sem što su takva mesta upravo stecišta kriminalnih grupa, divljih zveri, bolesnih životinja i svega ostalog što bi ugrožavalo bezbednost meštana.

Samo rušenje niko nije sproveo "na svoju ruku" ili iz nekakvih ličnih interesa, već je procedura ispoštovana u potpunosti, počevši od potpisivanja peticije (opet da napomenemo da su AZOVanjštalci to "slučajno" zaboravili), Zahteva za uklanjanjem objekta koji je M.Z. Mala Plana uputila Osnovnoj školi "Heroj Ivan - Muker i opštini Smederevska Palanka (AZOVanjštalci i to "slučajno" zaboravili da pomenu) i ono najvažnije - MIŠLJENJE REGIONALNOG ZAVODA ZA ZAŠTITU SPOMENIA KULTURE u Smederevu (ovo su već AZOVanjštalci namerno zaboravili da pomenu).

No, da konačno prezentujemo i dokaze protiv lažljivih AZOVanjštalaca.

1. MIŠLJENJE REGIONALNOG ZAVODA ZA ZAŠTITU SPOMENIKA KULTURE2. ZAHTEV ZA UKLANJANJE OBJEKTA KOJI JE M.Z. MALA PLANA UPUTILA OŠ "HEROJ IVAN - MUKER" I OPŠTINI SMEDEREVSKA PALANKA

3. POTPISI MEŠTANA MALE PLANE (prvih 10 stranica)4. SAGLASNOST OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA ZA UKLANJANJE OBJEKTA STARE ŠKOLE U MALOJ PLANI


Zbog svega navedenog, a prvenstveno zbog svih ovih dokaza koje smo prezentovali javnosti, PRESUĐUJEMO da su AZOVanjštalski BOTići skup nepismenih oportunista, koji niti umeju da pribave dokumenta, niti da ih pročitaju, već bolesnim senzacionalizmom i uskointeresnim malicioznim tumačenjima, pokušavaju da opravdaju krah svojih neostvarenih ambicija, ludački se sveteći onima koje smatraju odgovornima za to i koje targetiraju u svojim objavama.

Serbia Tudej