RIJALITI "KOVAČICA 2" - OTKAZAN: OD 34 POTENCIJALNA UČESNIKA PRODUCENTI SU SAKUPILI SAMO 4!

RIJALITI "KOVAČICA 2" - OTKAZAN:
OD 34 POTENCIJALNA UČESNIKA PRODUCENTI SU SAKUPILI SAMO 4!

Šta god da je skaut Burdzelenski obećao produkciji i sa kakvim god najavama da je izašao pred njih, neslavni rijaliti je otkazan do daljeg zbog nedovoljnog broja učesnika.

Shodno tradiciji, neki jesu gepekovani, ali neki su im i utekli pred samo otvaranje gepeka.

Tokom poslepodneva, svi su vraćeni su kućama, bez vidnih fizičkih oštećenja (koliko nam je poznato), ali se od sramote više nikome ne javljaju.

S druge strane sednica palanačke Dume protekla je u izuzetno mirnoj i radnoj atmosferi, a i efikasnost je bila na zavidnom nivou, jer je obiman Dnevni red bukvalno "pregažen" za nešto više od 3 sata.

Možda će ova sednica ostati u senci sramote bezuspešnog pokušaja da se organizuje rijaliti "Kovačica 2", ali ukoliko bismo sve sumirali kroz rebalans unapred disbalansiranog budžeta, ostaće upečatljivo da je budžet opštine Smederevska Palanka uvećan više od 2 i po puta u odnosu na ono što su odbornici aktuelne vladajuće većine zatekli 2016. godine.

Dan iza nas doneo i još jednu novinu, tj. da je lokalni odbor Srpske napredne stranke dobio nove koordinatore, što bi ujedno trebalo da spreči sve buduće pokušaje Burdzelenskog da obezbedi dovoljan broj učesnika za eventualni novi rijaliti u Kovačici, ukoliko mu današnja lekcija nije dovoljna.

Uostalom, možda se i produkcija odluči za novog skauta, pošto im pokušaji Burdzelenskog nisu doneli ništa dobro, već su samo ujedinili odbornike u mržnji prema svima koji sarađuju sa njim.

Samu priču o 4 odmetnuta ili oteta odbornika (još uvek se ne zna status) ostavićemo za neki drugi put, pošto nismo sigurni kako će se neke stvari odvijati u narednim danima i koliko će se dugo stideti.

Ili im je Burdzelenski već instalirao bestidnost?

Serbia Tudej