SMEDEREVSKA PALANKA... Kontraofanziva poznatih, prepoznatih i poraženih lešinara.

SMEDEREVSKA PALANKA...
Kontraofanziva poznatih, prepoznatih i poraženih lešinara.

I opet isto.

Taman pomislimo da smo smo se uz sve ideološke, kulturološke i civilizacijske razlike okrenuli ka dobrobiti za čitavu opštinu, uključujući i dobrobit za sve žitelje koje u istoj žive - koliko se može, kad eto ti opet lešinara iz drugih gradova i opština, koji bi i od masakra nad neudomljenim psima da profitiraju.

I spremni su na sve, pa čak i da sarađuju sa lokalnom opozicijom - promovišući ih, pa i da ih hrane informacijama i poluinformacijama - najčešće im uvaljujući ovo drugo.

Da, mislimo na ekipu poraženih AZOVanjštalaca i njihovih stranih mentora.

Mislite li da njih zaista zanimaju masakrirani psi iz noći 12./13. oktobra?

Ma kako da ne; njihov altruizam smo već videli nakon izbora, kada su boreći se za sopstvene interese mesecima emitovali najopskurniji rijaliti ikada viđen na ovim prostorima, a sve preko lažnih profila i uz jasne namere.

Ono što pokušavaju sada, koristeći želju opozicije da kompromituje vlast, nema nikakve veze ni sa zaštitarima životinja, a ni sa rešavanjem problema sa neudomljenim psima, već je isključivo u službi osvete poražene SNS frakcije ili kontraofanzive.

Al' Palančani znaju!

Znaju kakva je ta frakcija; nisu im oprostili ni Kovačicu, ni reketiranje lokalnih privrednika, ni svo nasilništvo u izbornim kampanjama, ni skrnavljenje dečijih grobova, ni mizoginiju, pa ni sve ostale postizborne aktivnosti kada su blatili svakog ko im je prepoznao namere, a naročito kada su pominjali finansiranje lokalnih medija ili afere u kojima su sami saučestvovali.

Kako tada, tako i dan - danas, naš redakcijski stav je jasan: želimo da se čuje opozicija, želimo da podržimo i svaku opozicionu aktivnost, ali bez obzira što im odgovara što veći cirkus i što jači frakcijaški rat unutar SNS-a, oštro ćemo kritikovati svakoga ko sarađuje sa mračnim AZOVanštalcima, jer sa njima pregovora nema, niti će ih biti!

Apelujemo na sve iskrene opozicionare, da izaberu ignorisanje AZOVanjštalskog lešinarenja nad mrtvim psima i da se u svojoj političkoj borbi fokusiraju na činjenice, bez obzira koliko im primamljivo deluje "informerisanje" koje bi poražena naprednjačka frakcija da im uvali, jer je i navijanje za bilo koju frakciju SNS-a - takođe navijanje za SNS.

Što se tiče novih informacija, vezanih za "Noć dugih cevi" i ono jutro nakon par dana kada je pronađen leš još jednog psa, sve je i dalje u domenu spekulacija i čaršijskih nagađanja.

Nemamo dokument, ali imamo saznanja iz pouzdanih izvora, da u izveštaju sa Veterinarskog instituta stoji, da je pas koji je naknadno pronađen imao prostrelnu ranu, a da je zatim do smrti izujedan od strane drugih pasa (verovatno vlasničkih - objavili smo snimak gde se vide ogrlice).

Saznamo li nešto novo, objavićemo; svidelo se to bilo kome ili ne.


Serbia Tudej