SMEDEREVSKA PALANKA: Prokletstvo sablasnog zamka grofa Delovođe.

SMEDEREVSKA PALANKA:
Prokletstvo sablasnog zamka grofa Delovođe.

...a da prete - prete; i dalje. Sada čak prete da će dolaziti ljudima na vrata!

A kome prete?

Da li prete dr Nikoli Ristiću ili dr Milanu Matejiću opet? ...pa da; oduvek su nepiSNSmeni imali nešto protiv pismenih. Zbog takvih politikantskih oportunista bez obrazovanja, kulture i elemetarne ljudske pristojnosti lekari i beže. Što bi bilo koji lekar trpeo da ga takvi vređaju u Srbiji, kada može karijeru da nastavi u Nemačkoj ili bilo gde na "divljem" zapadu ili u "podivljaloj" Skandinaviji!? Naravno da dr Nikola Ristić ima svojih grešaka - pisali smo o njima ranije, ali to se kritikuje na drugačiji način - civilizovano, s dozom humora, čak i kada su međuljudski odnosi u pitanju, a ne rečnikom huligana, uličara i bitangi.

Možda prete Isi (ne)Kulturnom? Zbog čega? Zbog bilborda? A nije im smetalo kada je primio sve one otpuštene iz ugašene Opštinske turističke organizacije kojom je komandovao Grobljoljub Burdzelenski i gde je partijski zapošljavao i pod crvenofenjeričnim pentagramistima i pod žutaćkim kenanistima? To se zaboravilo, je l' da? Trpaj sve u Kulturni centar, (ne)Kulturni Iso, pa i najbliže saradnike Burdzelenskog, inače... doći će ti na vrata i reći koga da staviš na bilbord.

A da ne prete predsednici Skupštine opet? Da neće opet neko da prizna da je MLATARAO trimerom po VEŠTAČKOJ TRAVI, betonu i skrnavio dečiji grob? Da nije žalosno i morbidno, bilo bi i smešno takvo ludilo. Mogli su da pronađu nekoga i ko bi priznao da je padobranom slučajno sleteo na VEŠTAČKU TRAVU i oskrnavio dečiji grob. Ček', je l' u vreme "priznanja" za mlataranje trimerom po VEŠTAČKOJ TRAVI tim preduzećem upravljao tandem Burdz&Januz? Je l' beše nisu hteli da daju ni snimke sa kamera, uprkos molbama napaćene žene?

A da, vreme je da malo zaprete i opoziciji, jer ko je ta opozicija da nešto pita!? Odakle pravo toj opoziciji da išta pita kada su izdali Kosovo, pokrali stotine milione evra i uništili državu!? Da, da; to je taj narativ - prepoznatljiv i bolestan; narativ zombi-BOT profila. Ne smeta im kad opozicija pita vlast nešto pomoću prošvercovanih dokumenata iz Vodovoda i Grupe građana "Pureševići", ali im smeta kada se opozicija oglasi povodom sačekuše u kojoj je pretučen brat predsednika opštine i to samo zato što frakcija Burdzelenskog i vanpalanačkih interesnih grupacija gubi sa nulom na unutarstranačkim izborima!? Dakle, opozicijo, od sad Grupa građana "Pureševići" da radi isključivo u interesu Burdzelenskog i da ne postavlja nezgodna pitanja ili će "palanački kiseljaci" i njima doći na vrata.

A zašto da opet ne zaprete i bratu predsednika opštine!? Već su ga pretukli, izdržao je, izgleda zdravo, može on da podnese i još batina. Što da mu ne prete, kad se niko o tome ne oglašava, niti sme da pomene!? Prosto ih čovek izaziva da ga opet pretuku u sklopu naprednjačkih unutarstranačkih izbora. Šta su mu ono rekli? "Ovo je tek početak!" ...pa da; to je to. Uklapa se. Samo još da nađu opet trojicu ili više ljudi iz Smedereva ili Pančeva, pa da "junački" udare na jednog čoveka, a da o svemu najbolje znaju "junaci" sa lažnih profila (ne zato što se plaše, već zato što se STIDE svojih imena), a sa kojih su pretnje i upućene.

I bi dan...

...pod prokletstvom sablasne zgrade grofa Delovođe.

I ostade iza nas...

...i nikom' ništa!


Serbia Tudej