ŠOKANTNO! Burdzelenski iz auta špijunirao i fotografisao prvu damu Smederevske Palanke dok je prostirala veš!

ŠOKANTNO!
Burdzelenski iz auta špijunirao i fotografisao prvu damu Smederevske Palanke dok je prostirala veš!

Zbog poslaničkog imunuteta koji uživa Burdzelenski, smatramo nesvrsishodnim da objavljujemo bilo kakav snimak koji bi kompromitovao ne samo njega, već i sve birače koji su pružili podršku listi na kojoj je izabran.

Naime, zbog svih ranijih aktivnosti Burdzelenskog i njegovih najbližih saradnika, sigurnosne kamere su i postavljene na predsedničku palatu (većina bi je nazvala skromnim porodičnim domom ili običnim stambenim objektom), ali niko nije očekivao da će iste te kamere služiti kako bi se ovekovečilo bolesno voajerisanje.

Ne želimo da iznosimo insinuacije i izjašnjavamo se o namerama Burdzelenskog, jer do sada nije proganjao udate žene (bar nam nije poznato), niti da ima nekakav fetiš kada su u pitanju gaće, čarape i majice - bilo ženske, muške ili dečije, ali ono što sigurno znamo je činjenica da bi teško objasnio šta to snima ili fotografiše, da su ga nahvatili pripadnici predsedničke garde ili sam predsednik.

Takođe ne verujemo da Burdzelenski nije upoznat sa time da su sigurnosne kamere instalirane i da sve snimaju 24/7 (24 sata, svih 7 dana u nedelji), pa nam nije jasno ni da li je u pitanju zloupotreba poslaničkog imuniteta, jer zna da za ovakvo delo ne može biti krivično procesuiran dok god je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Ukoliko još neka dama ima sličnih iskustava, tj. da je Burdzelenski proganja, snima i fotografiše dok prostire gaće, čarape i majice, molimo da nam se javi, kako bismo ga adekvatno profilisali i upozorili javnost.

Serbia Tudej