U SUSRET NAJVEĆEM IMPERIJALNOM MITINGU: Da li je palanački Opštinski odbor Imperije u problemu?

U SUSRET NAJVEĆEM IMPERIJALNOM MITINGU:
Da li je palanački Opštinski odbor Imperije u problemu?

Ko god malo intenzivnije prati dešavanja na društvеnim mrežama, a naročito na platformama koje se koriste za interaktivno informisanje i komentarisanje društveno-političkog života pod imperijalnom vlašću, ovih dana se može iznenaditi količinom procurelih prepiski, podataka, pa i do sada nedostupnih detalja unutarstranačkog delovanja imperijalne koalicije.

Teško ćete naći u prošlosti da je iko pominjao "kvote" koje dobijaju Opštinski ili Gradski odbori Imperije, a o načinima kako se popunjavaju truperBUSići za mitinge tek da ne govorimo.

No, sada već imamo usmenih priznanja i neskrivenog kršenja ljudskih prava, od slobodne kretanja, pa do svih ucena, pretnji i drugih pritisaka na imperijalne aktiviste (čitaj: članove stranaka na vlasti).

Elem, sve lokalne organizacije koje rade pod franšizama imperijalne centrale su u problemu.

Jednostavno, dobili su nerealne kvote, a i teško je motivisati imperijalne truperse za kontramiting usmeren protiv tamo nekih džedaja koji protestvuju protiv nasilja generisanog od strane same Imperije.

Kontramitingovati protiv protivnika nasilja i jeste mučno, jer to onda Imperiju dovodi u direktnu vezu sa nasiljem, što je prilično šizofreno i apsurdno.

Sam lokalni odbor Imperije u Smederevskoj Palanci u čitavu ovu priču ulazi direktno iz unutarimperijalnih pobuna (čitaj: unutarstranačkog rata), a brutalna pobeda aktuelnog rukovodstva nad vanpalanačkim interesnim grupacijma potvrđena je i na nedavno održanim unutarstranačkim izborima.

Da li su se umorili?

Da li su se pojedinci kompromitovali u unutarstranačkom ratu, pa ujedno i izgubili poverenje imperijalnih trupersa?

Da li je odsustvo lokalnog imperijalnog generala Nidžoslava sVučena uticalo na to da se nižerazredni imperijalni oficiri osile, a postupcima i dodatno zbune truperse ili ih okrenu protiv sebe?

O, da - ukazivali smo na to, ali uzaludno. I to ne zato da bismo im zatezali šrafove na imperijalnim oklopima ili da bismo im gitovali i farbali ogrebotine, već zato što su očigleno neSNSvesni koliko nezadovoljstva izazivaju represijom prema svojim trupersima ili nezadovoljstva kod opšte populacije bahatim ponašanjem.

Al' ajd' da im ukažemo opet, iako unapred znamo da ih ni to neće osvestiti.

Transparentnost trošenja novca proste biračke stoke (ponekad ih nazivaju i poreskim obveznicima) bi trebalo da im bude imperativ, jer ih sve drugo vodi u terminalnu fazu pobuna i kritika.

Znači, ne može da se šenluči sa rezervacijom na ime predsednika opštine - bez prisustva predsednika opštine (kartica troškova za reprezentaciju). Ne može ni da se direktoruje u javnom preduzeću ili ustanovi, a da se po čitav dan opšti i opštinari po opštinskoj zgradi. Ne može ni da se blokira saobraćaj kod opštine da bi se igralo sa tagom (daljinskim uprvljačem) za rampu opštinskog parkinga. Ne može ni da se govori o kvotama i pritiskaju niži imperijalni oficiri, a da sami ne mogu da obezbede ni tri čoveka zbog akumuliranog animoziteta u članstvu i u opštoj populaciji. Ne može ni da se plaća eksterno fizičko-tehničko obezbeđenje u preduzeću više negoli radnici u samom preduzeću i to sa namenskog računa za plate zaposlenih, jer je "glavni" račun blokiran (Portal javnih nabavki i portal dužnika u prinudnoj naplati Imperije).

U stvari - može, al' onda sebe dovode u "kvotni problem", što je za njih očigleno "kvantna fizika".

Isto im je sugerisao i ChatGPT, koliko god AI tehnologija imala razumevanja za ove naše napredne "kvotne probleme".

 

Serbia Tudej

Ataman pita...