VELIKA PALANAČKA POLITIČKA DISKOTEKA! Strateško pomirenje, ePodMudavljenje i poznato stvorenje.

VELIKA PALANAČKA POLITIČKA DISKOTEKA!
Strateško pomirenje, ePodMudavljenje i poznato stvorenje.

Šta to povezuje susret doce Matejića i analognog odbornika - Nikosavića, reakcije Vučine od časne advokatske loze Đorđevića na saradnju njegove odbornice sa pančevačko-vršačkim klanom i blokadu računa JKP "Palanka 2020"?

Hm... na prvi pogled - ništa.

Kako nam ono rekoše: "Ne znaš ti!"

Je l'?

Idemo redom...

 

Prvi čin:
"...i priđe dr Matejiću analogni odbornik pred Maksijem; izvinjavaše se on, izvinjavaše se doca - ukoliko je bilo nesporazuma i ružnih reči. Sve to promatraše još jedan odbornik vladajuće većine, kao svedok istorijskog pomirenja. I taman nemi posmatrač pomisli da je  to - to, bolje se ne može; kada oplete analogni odbornik po Burdzelenskom, pa 'vaki je - 'naki je. Još reče da više i ne razgovaraju!? ...analogni odbornik i Burdzelenski, kako ne bi bilo zabune."
Čestitamo strateško pomirenje i doci Matejiću i analognom odborniku.

Drugi čin:
"Jeste, BiljanO. I treba oni međusobno da se svađaju - ništa sporno, al', br'e, shvataš li ti sa kim sarađuješ? Kak'e Sare, Palanački Kiseljaci i ostale Burdze i Čupići!? Kako to misliš, da ti treba podrška bilo od koga!? Naprednjak je naprednjak; nema tu ovaj može, onaj ne može i nema Burdzi u korist i tim Pančevcima, Vrščanima itd."

Treći čin:
"Januz i Burdz nisu plaćali kaznene penale što JKP "Palanka 2020" nema zakonski minimum zaposlenih invalida (5% od ukupnog broja zaposlenih) i tako postavili Mirki i sTupiću tempiranu bombu u preduzeće, sa daljinskim upravljačem kod Burdze. Zadužio je onog malog što ga namirili postavljenjem u Smederevu, pa preko njega pokrenuo prinudnu naplatu, a samim tim i blokadu. Ukupna suma je oko 1.5 miliona, te su im odmah skinuli svih 600.000 koje su imali na računu, a još 900.000 je pod blokadom. Al' rešeno je to - nije uspeo Burdzin teroristički akt. Sada kad ih Lajka zajaši, neće im biti dobro."

Rešenje zagonetke: poznato stvorenje; proto-komesar, koordinator-stavrofor burdzokratske ideologije - Burdzelenski.

Do nekog novog "čina" i novih povezanih lica, ostajte nam zdravo.

A oni će se već nekako snaći.


Serbia Tudej