VEŠTICE I VEŠCI: DA, ZAISTA POSTOJE!

VEŠTICE I VEŠCI:
DA, ZAISTA POSTOJE!

Da nam je neko pričao, da ćemo na lokalu imati pojedince koji će iz najnižih politikantskih pobuda skrnaviti dečije grobove ili se radovati elementarnim nepogodama, kako bi napakostili kolegama iz iste stranke i to samo zato što su ih udaljili od opštinskog sefa, ne bismo mu verovali.

Ču'š, raduju se!?

Navijaju za što veće zlo, sektaški se okupljaju, praktikuju paganske i satanističke rituale, proklinju, komuniciraju sa sanđamama iz nekog drugog lokalnog sveta, a onda komanduju i duhovima na opskurnim Fejsbuk-profilima.

Udaraju na crkvu, vređaju sveštenike, prizivaju munje i gromove, poplave, nestašice, blokade; a i suše na česmama.

O, da; udaraju i na Domove zdravlja, bolnice, Kulturne centre, školske ustanove, ali izgleda da ih najviše spiritualno ispunjavaju dečija nesreća i patnja.

Zamislite o kakvim se psihijatrijskim bolesnicima radi, kada udar groma na dečiji vrtić doživljavaju kao nekakvu svoju politikantsku pobedu i naslađuju se!?

...pa u udžbenike i slikovnice treba uvesti te veštice i vešce i njima plašiti decu, jer realno deci zaista i preti opasnost od takvih politikantskih demona, koji su skoro 30 godina na vlasti i proteruju sve na "divlji" zapad i ka podivljaloj Skandinaviji.

Ta burdzokratska sekta, veštica i veštaca, javnosti se predstavlja kao frakcija unutar vladajuće većine, a vrhovni sveštenik - ideološki i spiritualni lider im je do sada bio u svim vladajućim većinama, počeviši od poslednje decenije prošlog veka.

Ne, to nije politika. To je satanističko sektašenje pod pentagramom, a ne pod stranačkim logoom.

Al' polako; odricaće se oni Burdzelenskog u crkvi i to tri puta ponavljajući zadatu molitvu protiv burdzokratskog demona.

Uz nadu da će dečiji vrtić "Leptirić" biti rekonstruisan u najkraćem roku, podsećamo lokalne vlastodršce da isti i osveštaju, kako bi kletve burdzokratkog kulta bile bar koliko toliko neefikasne, dok se ne pronađe efikasnije sredstvo protiv istih.

Serbia Tudej