BURDZELENSKI REŠEN DA UNIŠTI SNS: NEMA NAPREDNJAKA KOG NIJE NAGRDIO NA SVOJIM PROFILIMA

BURDZELENSKI REŠEN DA UNIŠTI SNS:
NEMA NAPREDNJAKA KOG NIJE NAGRDIO NA SVOJIM PROFILIMA

Da li na radost opozicije ili opoziciji u korist sasvim je prirodno nagrđivati naprednjake iz tog ugla, ako govorimo o opoziciji organizovanoj u političkim organizacijama, a ne samo o običnim građanima koji su protiv ove ili svake druge vlasti.

Suštinski opozicija i treba da bude kontrolni faktor vlasti.

Međutim, kada nagrđivanje, napadi, kritika, pa i nekonvecionalna sredstva političke borbe - kao što su izmišljotine, lične uvrede, zadiranje u porodice, džep ili krevet, potiču iz nezadovoljne frakcije vlasti, sve poprima mnogo urnebesnije razmere.

Primera radi, više i nema funkcionera viđenijeg fukcionera ili člana lokalno, koga AZOVanjštalski BOTići pod, dirigentskom palicom Burdzelenskog, nisu nagrdili na svojim profilima.

Niko im ne valja.

Svi su im lopovi, svi su im homoseksualci, svi su im biseks-triseks, svi su im narkomani, svi su im poremećni, svi su im nezakonito postavljeni ili imenovani, svi su im neškolovani, svi su im "Jutke", svi su im nasilni, svi su im... 

Uh, pa šta tražite u stranci sa takvima ako ste bolji?

Napustite stranku koja gaji toliko loše ljude, ukoliko je sve istina.

No, ajd' to ludilo i nekako, ali šta je cilj AZOVanjštalskog internet-terorizma?

...da najure sve naprednjake iz stranke, da smene sve naprednjake sa funkcija, da dovedu neke nove?

A odakle?

Sa neke strane teritorije ili iz neke druge napredne galaksije?

I zamislite na šta bi to ličilo, da se smene svi poverenici Mesnih odbora nakon izborne pobede!?

17 seoskih i 4 gradska Mesna odbora, a Burdzelenski protiv svih!?

Ma da, on je najčestitiji, najpametniji, najpismeniji, najobrazovaniji... ma sigurno, al' samo u njegovom imaginarijumu.

Elem, da sumiramo:

- došao im u stranku početkom 2018. iz suparničkog političkog tabora (od Kenana)
- od starta usiljeno i dosadno hvalio predsednika Vučića, ne bi li privoleo sebi lakoverne naprednjake
- brukao ih nepismenošću na lokalnoj televiziji, a i po prestoničkim medijima
- organizovao ujdurmu sa smenom direktora JKP "Opštinska groblja" (nikada objašnjeno); grabio se za udruženja, klubove i slične organizacije, gde je uvek sebe nametao kao najbolje rešenje za predsenika; trgovao sa grebanim asfaltom koji je valjao privatnim mašinama; nepismen se bavio knjigama, isprovocirao i režirao cirkus sa Kenanom u lokalnoj Skupštini - sebi u korist; pokušao i preuzimanje Centra za socijalni rad, pa se posvađao sa V.D.-om te ustanove; pokušao i preuzimanje blagajne JKP "Otrovod" (ne i čitavog preduzeća), pa se i sa admiralom (u V.D. statusu) nasukanog broda zamerio; vređao i pretio V.D.-u Doma zdravlja, a onda čak i zloupotrebio položaj da bi se po opštinskim službama raspitivao o privatnoj imovini roditelja istog V.D.-a; sabotirao lokalnu listu SNS-a u AZOVanji (dokazano izbornim rezultatima), namestio poverenika SNS-a u AZOVanji da se zameri sa svima i politički "pogine"; nikome ne pravda sredstva koje AZdruga u AZOVanji dobija od kirija za lokale; mešetari i trguje uticajem sa partijskim zaposlenjima u JP "Pošte Srbije"; ne izbija iz kafića i restorana (smučio se i vlasnicima); juri partijske ženske (apsolutno podržavamo, sem ako ih ne ucenjuje); sarađuje sa stranim nečasnim silama i neinstitucionalizovanim psihijatrijskim bolesnicima; organizovao internet teroriste protiv SNS-a...

I gladan je i dalje!


Serbia Tudej