SPECIJALNA POLITIČKA OPERACIJA: DEBURDZIZACIJA - DAN 4.: BURDZELENSKI PROVOCIRA IZ BUNKERA

SPECIJALNA POLITIČKA OPERACIJA:
DEBURDZIZACIJA - DAN 4.: BURDZELENSKI PROVOCIRA IZ BUNKERA

Do završetka specijalne političke operacije ostalo je još samo nešto više od dve nedelje, a tačno toliko je i ostalo predsedniku Nikolaju Pučenu da privede pravdi Burdzelenskog, tj. da ga dovede na suđenje koje će biti održano u palanačkoj Dumi 10. maja., 2022.

Građani male Rusije (čitaj: Smederevske Palanke) nisu na izborima glasali da se Burdzelenskom sudi u odsustvu za sve koalicione, političke, pa i finansijske zločine protivu građana palanačke civiliazacije, već zahtevaju momentalnu satisfakciju.

Što se tiče same političke operacije, primetno je da Burdzelenski i dalje drži čvrstu kontrolu nad profilima koji tuku s lažnih naloga po lokalnim funkcionerima, oslanjajući se isključivo na vizuelne animozitete i bez bilo kakvog opipljivog dokaza.

Zar zaista misle da će išta postići kritikujući oblačenje Nikolaja Pučena i Digitalnog, ili kafanskim aktivnostima Goran Če-a, s obzirom da je Burdzelenski pretvorio više kafana u svoje lične kancelarije?

Najlakše je pronaći i nezadovoljne u Centru za socijalni rad ili u nasukanom palanačkom brodu - "Otrovodu".

Loša im je ta municija, a i sa navigacijom nisu u koaliciji - definitivno.

Ono na šta može da se osloni Burdzelenski i dalje je isključivo prijateljsko-kumovski odnos sa izvesnim policijskim oficirima, ali i te kredite će uzaludno potrošiti, pošto izvesna baka nešto baš i nije za dalje kompromitovanje časne policijske porodice zarad burdzokratske religije.

Bitno je da je on okrenuo "V" naopačke i da je obećao radna mesta sa kojima ne raspolaže, ali je time okrenuo naopako i staru poslovicu "gladan sitom ne veruje", pošto očigledno neke mršavice i dalje veruju debelom.

Jedva čekamo 10. maj, i konačni slom burzokratije, čime god se Burdzelenski ložio u svom bunkeru u AZanjovstalu i AZdruzi.

Posebno nam je drago što uživa podršku i Radoslava Milojičića - Tita. To je siguran put u... deburdzizaciju.


Serbia Tudej